Czy suchość w ustach jest dla was nieodłącznym elementem działania 4f-MPH?
U mnie jest tak, że czasem jest, a czasem nie ma i to przy takich samych dawkach, suplementacji też raczej pilnuję. Czasem jak tej suchości nie widzę to albo sobie wkręcam, albo się nakręcam, że 4f-MPH nie działa (czy faktycznie tak jest?) i dorzucam za jakiś czas jeszcze raz tą dawkę. Nie wiem czego to kwestia, ale zbyłbym bardzo wdzięczny za wasze opinie, czy suchość zawsze u was występuje i czy zauważacie ewidentne pozytywne działanie 4f również bez suchości w ustach?
Skoro sytuacja 4F-MPH na polskim rynku jest niepewna to czy ktoś z was próbował ten fenidat 4-MPH o którym była mowa w tym wątku kilka stron temu? Wiem że kilku badaczy nabyło substancje ale nie podzielili się opiniami na jej temat.
15 sierpnia 2017test123 pisze: Niedługo czeka mnie poprawka egzaminu i zastanawiam się nad jakimś fenidatem. Który polecacie? Od jakiego vendora? Myślę o paczkomacie, bo ostatnio zacząłem jeździć do panny, i tam w mieście mają paczkomat.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.