Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 243 / 7 / 0
Tyle razy to pytanie zadawałem a jeszcze mi nikt nie odpisał.

Czy suchość w ustach jest dla was nieodłącznym elementem działania 4f-MPH?

U mnie jest tak, że czasem jest, a czasem nie ma i to przy takich samych dawkach, suplementacji też raczej pilnuję. Czasem jak tej suchości nie widzę to albo sobie wkręcam, albo się nakręcam, że 4f-MPH nie działa (czy faktycznie tak jest?) i dorzucam za jakiś czas jeszcze raz tą dawkę. Nie wiem czego to kwestia, ale zbyłbym bardzo wdzięczny za wasze opinie, czy suchość zawsze u was występuje i czy zauważacie ewidentne pozytywne działanie 4f również bez suchości w ustach?
"Drugs are so fucking good... they're soo good. They're actually so damn good that they'll ruin your life. This is how good they are!" Louis C.K.
  • 594 / 34 / 0
Ja nie zauważam, bo z przyzwyczajenia piję dużo wody. Jak mam już odnosić się do czegoś to mała dawka miprocyny sprawia mi większe suchoty niż normalne 25mg tego fenidatu.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1072 / 122 / 0
Testy batcha 2 stim nadal b. silny. Motywacja i skupienie mniejsze (ale to raczej kwestie osobnicze). Sort w innej formie są mięciutkie kryształki jak był proch i jest temat suchutki a wcześniej się przyczepiał do łyżki od noopeptu. Podobnieństwa z mdphp raczej wykluczam bo nie ma rozpierdolu. Jest wjazd na tacho jak nie było przy 1nce ale jest minimalny (jak po tam 200-300 mg kofeiny bezwodnej) Smak gorszy b. gorzki nawet nie chodzi o smak tylko poprostu kontakt z ok. 20 mg substancji powoduje w miejscu przyjęcia oral kilkunasto minutowe uczucie jak po znieczuleniu miejscowym. Sniffa nie probowałem. Nie jest to co batch 1 który mi bardziej przypasował i mam jeszcze seteczkę :-D ale nadal jest moc i siła. Nie ma jakiejś lipy choć było lepiej.
  • 401 / 20 / 0
Zamówiłem 4F od vendora ktorego polecał @wawe Zobaczymy czy to legit czy syf. Ale kurde ciekawe bo kiedyś 4F-MPH latał po 60zł/g a teraz albo ten syf za 25-30zł albo 40zł. Z czegoś to musi wynikać.

Skoro sytuacja 4F-MPH na polskim rynku jest niepewna to czy ktoś z was próbował ten fenidat 4-MPH o którym była mowa w tym wątku kilka stron temu? Wiem że kilku badaczy nabyło substancje ale nie podzielili się opiniami na jej temat.
  • 427 / 43 / 0
essen, ja raz 1 noopeptówke - działania nie poczułem, odstawiłem do kąta i cieszyłem się normalnym 4F-MPH. Po jakimś miesiącu zobaczyłem co się dzieje z 4-MPH i sam żółty proch, dlatego podziękowałem i dalej leży w kącie (nawet się nie kwapie, żeby to jakoś zabezpieczyć). Pytałem kilka razy vendora o produkt to niestety milaczał...
  • 243 / 7 / 0
4-MPH nie jest czasem znany również pod nazwą 4-MMPH?
"Drugs are so fucking good... they're soo good. They're actually so damn good that they'll ruin your life. This is how good they are!" Louis C.K.
  • 398 / 24 / 0
Nie, to różne, choć podobne substancje.
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 454 / 39 / 0
Czy Nowy Batch od gwieździstego drapieżcy to prawilne 4F-MPH czy to całe PHP? Bo działanie całkowicie odmienne od tego, które miało miejsce jeszcze w maju z sortem od bezpiecznika.
  • 145 / 1 / 0
Niedługo czeka mnie poprawka egzaminu i zastanawiam się nad jakimś fenidatem. Który polecacie? Od jakiego vendora? Myślę o paczkomacie, bo ostatnio zacząłem jeździć do panny, i tam w mieście mają paczkomat.
terapia dla dorosłych gdańsk wrzeszcz
  • 274 / 12 / 0
15 sierpnia 2017test123 pisze:
Niedługo czeka mnie poprawka egzaminu i zastanawiam się nad jakimś fenidatem. Który polecacie? Od jakiego vendora? Myślę o paczkomacie, bo ostatnio zacząłem jeździć do panny, i tam w mieście mają paczkomat.
IPH najpierw spróbuj najbardziej lajtowy potem te wszystkie HWPD fenidaty ( poszukaj wczesniej w temacie ) a potem 4F-MPH najwiekszy potencjal wg mnie teraz ma
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.