ODPOWIEDZ
  • 410 / 8 / 0
u mnie wcale rozjebania oczu nie ma bo w sumie... to ja całe życie mam rozjebane oczy chuj wie dlaczego
  • 550 / 3 / 0
100-150mg to dobre dawki, u osoby bez tolerancji dają efekty zależne od osobistej podatności. Ale nie polecam ich przekraczać. Powyżej szczękościsk, oczopląs i zjazd mogą być nieznośne. Zjazd po 130mg moi towarzysze przeżywają bez benzodiazepin, ja wolę się jednak nimi ratować.
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 301 / 7 / 0
@limit

A jakie dawkowanie sugerujesz? Mam narazie tylko 150mg ale z większą ilościa nie będzie problemu :)

Mam nadzieję że kropelki pomogą. Niestety mam duże źrenice bez jakiegokolwiek "nitro", i po 1lufce mam rozjebane gały :/
  • 1450 / 19 / 0
Ja ćwiartkę rozbiłem na 130mg i 120mg na dorzutkę. I było idealnie.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 3206 / 176 / 0
Pider pisze:
@limit

A jakie dawkowanie sugerujesz? Mam narazie tylko 150mg ale z większą ilościa nie będzie problemu :)

Mam nadzieję że kropelki pomogą. Niestety mam duże źrenice bez jakiegokolwiek "nitro", i po 1lufce mam rozjebane gały :/
Że niby ja? Dla mnie 125mg+125mg było za mocno. 125mg jest OK. 150mg będzie tym lepsze :)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 106 / / 0
Nie myślcie, że jak weźmiecie więcej będzie lepiej, nie raz już się na tym przejechałem. Naprawdę, nie warto. 150mg powinno bez problemu wystarczyć, więcej bym nie polecał naraz.
Uwaga! Użytkownik viewer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1450 / 19 / 0
viewer pisze:
Nie myślcie, że jak weźmiecie więcej będzie lepiej, nie raz już się na tym przejechałem. Naprawdę, nie warto. 150mg powinno bez problemu wystarczyć, więcej bym nie polecał naraz.
Było pisane(jest nawet ala 'FAQ o Furan'ie), że bodajże powyżej 200-250mg na raz robi się naprawdę nieciekawie fizycznie i psychicznie. Ale mimo informacji, przestróg, 135'ciu stron o 6-ABP znajdzie się dzieciak, który i tak przypierdoli sobie większą dawkę od tej po której największe kozaki wysiadały. To jest największy problem w świecie RC. :nuts:
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 269 / 4 / 0
a pozniej do szpitala a apb na biurko :-(
odnosnie dawkowania to naprawde radze sie dobrze zastanowic
sa na tym forum osoby ktore nie raz jadly stymulanty i przez wyrobioną tolerancje maja dobrze od dawek 150-200 mg
ja nie jadlem stymulantów w zyciu wiecej niz 5 razy a dawka 0.13 g 6-APB dala znakomite efekty na cala noc :)
Czas na mix z piątką :-D
  • 22 / / 0
ja jechalam prawie 20 h na 450 mg, myślę że ciężko to przedawkować. poza tym nie da się za bardzo tak "upierdolić" jak pigułami na MDMA. Ogólnie polecam dawki 150-250, ale ja jestem mutantem i to są liczby dla ludzi żądnych wrażeń. Zajebisty plus tej substancji jest taki, że dorzutki działają, lecz po kilkunastu godzinach się to nudzi, to halo.
Uwaga! Użytkownik kaszanka z miodem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 267 / 0
@up zależy jaki sort, jeśli wzięłaś 450mg prawie-białego jesteś niezniszczalna, a polecanie takich dawek to głupota.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.