tak 450mg zarzucić, tylko przed wzięciem leku-to ma jakieś znaczenie? Czy ostro zaburzy działanie leku?
najlepiej kilkanascie godzin godzine przed difka a nastepna dawke sertraliny po skonczonej imprezie przyjac
zalezy ile tej sertraliny lykasz ale nastaw sie na to ze na sertralinie potrzeba wiecej kody niz normalnie
u mnie dawka 150mg sertraliny = 250mg kody na srednie party a bez sertraliny ubzdrybgole sie tak samo 90mg
serte biorę pod wieczór czyli rano kod powinna być ok
i gdzies zapodzialem relki qrwa no ale co zrobic
na pochybel leka i depresja :D
Jestem z dziewczyna na swiętach i nie wiem jak ona to zrobila ale brakło jej sertraliny , do psychiatry dopiero moze pojsc w czwartek , Mozna na ten okres zastapic sertraline paroksetyna ?, i czy w tak ekstremalnych sytuacjach jest szansa ze sprzedaja Setaloft bez recepty czy nie ma mozliwosci?
EDIT: Dobra juz nie trzeba pojechalismy do szpitala i wypisali recepte.
Witajcie , potrzebuje waszej pomocy .
Jestem z dziewczyna na swiętach i nie wiem jak ona to zrobila ale brakło jej sertraliny , do psychiatry dopiero moze pojsc w czwartek , Mozna na ten okres zastapic sertraline paroksetyna ?, i czy w tak ekstremalnych sytuacjach jest szansa ze sprzedaja Setaloft bez recepty czy nie ma mozliwosci?
EDIT]
Całe szczęście z tym szpitalem.
Bo z dnia na dzień przerzucać się z setry na parox... Ekchm, ja bym nie ryzykowała. :)
Dobrze, że wszystko w porządku.
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"
Noel Gallagher
again and again
Jak przed tym odstawić sertrę? (chcę być przygotowana na zmianę leku przy najbliższej wizycie, więc chcę już odstawiać).
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.