Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Gdy ktoś pyta na forum czy X dawka go pokara, to myślę tylko o tym, że wpływ na to ma pewnie jakaś pojedyncza molekuła serotoniny na wysokim stanowisku, która albo ma dobry humor w robocie albo nie.
czy mieliscie kiedys wariacko szybkie bicie serca po DXM?
wzielam wczoraj 150mg (po rocznej przerwie), po godzinie od wziecia przysnelam i jak za jakies 30min sie obudzilam, to serce WALIŁO mi w takim tempie, że ogarnal mnie lęk, bałam się że zaraz sie zmeczy i przestanie bic:D nie wiedzialam co zrobic, rozwazalam zadzwonienie po karetke.. w koncu poszlam pod maly prysznic i sie uspokoilo, po tym szybko do lozka spac zeby tylko nic znowu nie zaczelo wariować
nigdy nie mialam czegos takiego, po zadnym narkotyku
rok temu bralam po 150 - 225, waze 48kg
wiecie dlaczego tak sie dzieje lub co zrobic zeby to zniwelowac?
Ale raz miałem krzywa akcje z DXM, bo zostało mi w szafce jakieś 150mg, wiec sobie zarzucilem żeby miło i przyjemnie obejrzeć film, posłuchać muzyki etc. Obudziłem się nad ranem cały mokry, łóżko pływało w pocie, że aż nie dało się leżeć. Musiałem iść do innego łóżka suchego, żeby dospać już do przedpołudnia.
Fanatyk lekarstwa
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.