Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 160 / 3 / 0
Nie zjesz 2g solo, za cholere. nie w jedna noc w kazdym razie. bedziesz to jadl z 2 dni, jesli nie 3. Zjazd jest kurewski. koda i dex wymieszany z GBL to depresja oddechowa na bank. w dziale amfetaminy i/lub ketony masz jak zbić zjazd po stymulantach. Polecam sam GBL na zbicie zjeba, ale nie zasypianie. do spania pierdolnij sobie etizolam/diazepam [albo jakies inne benzo] z bronksem. w skrócie melatonina/witc/rutozyd/zielona herbata/melisa/rumianek jako antyoksydanty pomogą Ci zbić zjeba. do tego ofc jedz banany [potas] i cytryne. polecam tez chelamag i kompleks witamin z olimpu i ew omega3 [tran] aby Ci serce nie pierdolnęło. uzupełnianie witamin to podstawa. na wywołanie głodu podczas lotu małe dawki giebsa są idealne. 1.2 podczas smigania i jesz normalnie jak człowiek.

opowiadaj jak poszło. btw na dziendobry jebnij sobie 120mg a potem dociągaj po 100mg co 4~~h.

i po wszystkim opowiadaj jak było
  • 4807 / 268 / 0
vaerisu pisze:
Ale browara mam ochotę dołożyć :-/
browar będzie spoko
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 211 / 6 / 0
TheAcolyte pisze:
Nie zjesz 2g solo, za cholere. nie w jedna noc w kazdym razie. bedziesz to jadl z 2 dni, jesli nie 3. Zjazd jest kurewski. Koda i dex wymieszany z gbl to depresja oddechowa na bank. w dziale amfetaminy i/lub ketony masz jak zbić zjazd po stymulantach. Polecam sam GBL na zbicie zjeba, ale nie zasypianie. do spania pierdolnij sobie etizolam/diazepam [albo jakies inne benzo] z bronksem. w skrócie melatonina/witc/rutozyd/zielona herbata/melisa/rumianek jako antyoksydanty pomogą Ci zbić zjeba. do tego ofc jedz banany [potas] i cytryne. polecam tez chelamag i kompleks witamin z olimpu i ew omega3 [tran] aby Ci serce nie pierdolnęło. uzupełnianie witamin to podstawa. na wywołanie głodu podczas lotu małe dawki giebsa są idealne. 1.2 podczas smigania i jesz normalnie jak człowiek.

opowiadaj jak poszło. btw na dziendobry jebnij sobie 120mg a potem dociągaj po 100mg co 4~~h.

i po wszystkim opowiadaj jak było
Dla mnie zjazd po pentedronie wcale nie jest 'kurewski'. Szmata potrafi o wiele bardziej wymęczyć. A tu krótkie działanie+baczka+alko ew. tramal i idzie przeżyć.
  • 232 / 2 / 0
Jak bym miał znów gibona którego zjadłem w piątek to rozłożyłbym go na 4 dawki a nie tak jak zrobiłem że dociągałem po 100mg co godzine ;) ale cóż... sort sortowi nie równy tak ?? ;d
  • 91 / 4 / 0
Nie, pentedron jest ogolnie cisnieniogenny i chec na dorzutke jest przeogromna zawsze, ja musze zawsze na sam poczatek zajebac 200mg a potem z kazda kreska coraz wiecej zeby znow to samo poczuc, ale wiecej niz gram na dzien nie ma sensu bo tylko same efekty uboczne sie nasilaja i pogarsza sie stan psychofizyczny z kreski na kreske.
  • 42 / / 0
Tak już jest chyba ze wszystkimi b-k obecnymi na rynku ze dorzutki nie pogłębiają już doznań a tylko wzmacniają zjebe.
  • 11 / / 0
nie wie ktos jezeli krystzalki penta wymieszalem z soda oczyszczona (proporcja 15%) to zajdzie jakas reakcja? widze ze troche jakby zżółkly, czy pento bedzie slabszej mocy? Ktos tak mieszal.Pozdrawiam
  • 1425 / 81 / 0
^ Nieładnie bełtać pentaka, pewnie jeszcze "ziomkom".
  • 232 / 2 / 0
Moim zdaniem będzie słabszy. O 15% wieksze dawkowanie będzie %-D
Ostatnio zmieniony 30 maja 2013 przez kuba12221, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 720 / 12 / 0
moze chcial zrobic rozcierke zeby nie piekło %-D %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.