Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 122 / 5 / 0
Wczoraj także zapaliłem 2v2. Las, w chuj komarów. Na szybko zrobione prowizoryczne ognisko, tak by się dymiło i odstraszało niechciane insekty. Kompozycje jak to kompozycje, siła z natury! Weszło jak zwykle szybko, niespodziewanie, zajebiście. Uwielbiam to :D

W międzyczasie z kumplem zmieniliśmy miejscówkę, główne działanie oczywiście zeszło (chociaż po koło 40 minutach od zapalenia, nagle nam podbiło działanie momentalnie, na straszną bekę, nie mogliśmy się opanować). Po koło 2 godzinach nabiłem dość mocną kaczkę (bultę), do tego odrobina klip daggi. Nie skończyliśmy palić, już było mocno. Odłożyliśmy kaczuchę w trakcje palenia, nie dokończyliśmy jej. To, co się wtedy działo było nie do opisania. Czułem się dosłownie jak we śnie. Byliśmy na górce, pole widzenia ogromne. Czułem takie rzeczy, jakich nie czułem nigdy wcześniej. A później trzask! Bad trip jak sam skurwysyn. I tym razem i mnie i kumpla złapało to samo, w tym samym czasie. Trwało to może z 10 - 15 minut, ale było tak mocne, że nie wiedziałem co mam robić. Dosłownie nie wiedziałem jak i co mam myśleć, pełen nieogar.
Bad trip minął ale trip nie powrócił do tej fazy, co przed nim, niestety.
Pomimo bad tripa cała wyprawa z kumplem była mega zajebista. Mocne to 2v2, trzeba z tym ostrożnie :D
  • 1203 / 21 / 0
Wczoraj wypaliłem skręta z 1 grama 2v2 lol :P
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 3959 / 148 / 0
w skretach fchuj slabiej klepie.
niedojebanie genetyczne
  • 1203 / 21 / 0
W domu pale z bonga ale w plenerze zawsze skręty i stąd ta ilość.
btw dostałem w gratisie do ostatniego zamówienia kompozycje w formie stałej kosteczki, kiedyś bodajże podobnie wyglądała Kompozycja nr 4. Nie popaliłem za wiele póki co ale działa bardzo fajnie, zakładam, że sporo w Heimii w niej siedzi. Fajny aromat podczas spalania jak to w przypadku większości koncentratów w tej formie. Opiszę dokładniej profil działania jak przetestuje więcej.
  • 3406 / 534 / 0
ktoś coś poleci z shamanshop bo kupuje Mitragyna Hirsuta i może bym dorzucił coś do zamówienia za jednym razem, oczywiście coś co daje lekki "haj" :) pisać botanicy
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 1203 / 21 / 0
Jak coś podobnego do Mitragyn to Combretum, najlepiej ekstrakt x50.
  • 3406 / 534 / 0
@up

dzięki, a coś właśnie nie podobnego ? z innej grupy.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 1203 / 21 / 0
W stronę psychodelii - Kompozycja 2v2 albo ekstrakt Heimia salicifolia z ekstraktem Klip Daggi. W stronę stymulacji - ekstrakt kanny (Sceletium tortuosum) albo Ilex guayusa (jest to słaby MAOi).
  • 1864 / 699 / 0
@420alldaylong jak działanie mixu Heimia salicifolia i Klip Daggi ma się do 2v2 i jaką metodę aplikacji proponujesz?
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 1203 / 21 / 0
Heimię najlepiej spalić/zwaporyzować a Klip Daggę dojapnie w formie bombki (choć niektórzy wolą Heimię też dojapnie i też zadziała ale ja wole skopcić). klip dagga działa sama z siebie dość energetyzująco na mnie i podbija działanie Heimii. Taki miks dobrze sprawdza się w towarzystwie, lepiej niż 2v2 bo nie jest aż tak ciężko i lepiej się ogarnia podczas rozmowy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.