Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 330 / 19 / 0
Re: 4-FMA
Nieprzeczytany post autor: novaQ »
Ja dorzucam i dziala - ale nie wale stimow/euforykow ruszajacych serotonine regulkarnie to i moze dlatego. Na jedno "posiedzenie" z 4FMA 3x250mg kazda z tych trzech dziala rownie dobrze, czasami nawet 4x tylko oastatnia dorzutke po dluzszej przerwie jak poprzednie i zwala jak zwala - ani wybitnie mocna, ani uciazliwa (tzn. specyficzny "dolek" z powodu wyplukania z serotoniny wystepuje). Najwidoczniej kazdy reaguje troche inaczej niz zwykle.
Skutecznie udaje ze problem uzaleznienia mnie nie dotyczy od ~2006
  • 138 / 18 / 0
Vida pisze:
nie dorzuca się
Raz 250mg i można dociągać
Zresztą trujcie się dalej
Raz dorzucisz a bd miał zwała na 2dni i dolegliwości + schizy
Żadna kolejna dorzutka nie zadziała to kłamstwo
Chyba na twój przećpany łeb nie zadziała.
Uwaga! Użytkownik AnalogCzlowieka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 623 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: Vida »
Co tym chcesz udowodnić.
Człowieczku ja ćpam bardzo mało i trzymam się regulaminu
Ćpaj dalej może zdechniesz i dorzucaj ile sie da zobaczysz
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 1674 / 107 / 0
Vida pisze:
nie dorzuca się
Raz 250mg i można dociągać
Zresztą trujcie się dalej
Raz dorzucisz a bd miał zwała na 2dni i dolegliwości + schizy
Żadna kolejna dorzutka nie zadziała to kłamstwo

Słuchaj dalej pierdół o podkladach z benzo.
Ja tego swojego czasu młóciłem po 2 gr w noc.
Mixując z np 3mmc.
Nigdy żadnych chorych jazd. Tylko sort sprzed 2 lat powodował mega bezsenność.
Jednak nie była to ketonowa czy speedowa bezsonnosc gdzie meczyłeś sie jak krowa na łancuchu.
Raczej afterglow, posprzatanie mieszkania przy okazji sącząć piwko.
4fma ze wszechmiar badań, opisów to chyba najlzejszy stim z tych mocniejszych.

Walcie dalej ciągi na pirolidykach, ładujcie stimu.
Wszystko zaleczajcie benzo a potem się dziwcie, że takie lajtowe stimy schizują was.

Artur019 pisał kiedyś - wrzucić/poprawić/znowu poprawić/potem narzekać i płakać.
Przeładowanie tego jest łatwe w diagnozie - latające serce, uczucie niepewnosci, burdel w głowie.
Prawilne działanie: clearhead, nieschodząy uśmiech z pyska, pewność siebie itd nie pamiętam, ale chyba jedyna amph która nie dawała ciarek na łbie :)
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 623 / 22 / 0
Tylko,że ja nie pisałem nic o benzo,nie wiem skąd masz takie info może ketony Ci je dały :) Nie miałem żadnych schiz a wręcz afterglow.Mówie na przykładzie kogoś.Jak widać kolejny (analogczlowiek)schizowiec na zwale potwierdza co mówię do niego kieruj posta chociaż wątpie czy zrozumie jego treść,trzeba rozmawiać na jego poziomie aby zrozumiał.Substancja jest nie przebadana więc różnie bywa.Ja sie ucze na błędach innych dlatego tak napisałem
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
  • 138 / 18 / 0
To następnym razem sam coś przetestuj zanim zaczniesz bzdury wypisywać na forum, dorzutki działają na 100% potwierdzone osobiście i przez znajomych więc po co takie brednie wyssane z palca piszesz że dorzutka nie działa? Kretyn i tyle.
Uwaga! Użytkownik AnalogCzlowieka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 623 / 22 / 0
ty smieszny jesteś serio.Ja powiedziałem żebyś ty dorzucał bo świat bedzie lepszy.A tak na serio naucz się czytać ze zrozumieniem bo nie chce mi sie tracić czasu na tłumaczenie jakiejś małpie postu.
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dejnuu »
Przy 4-FMA dorzuty tylko potęgują zwałe a nie daja juz takiej przyjemnosci..
  • 623 / 22 / 0
^Dokładnie o to mi chodziło
Wtedy nasila się zwała a efekty pozytywne trfają z 30min
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dejnuu »
Ale ogólnie substanca z pośród legalnych odczynnikow ma duzy potencjał mimo wszystko, 200mg oral i ffru. :-) Nie trzeba z niczym mixowac poniewaz 4fma samo w sobie jest subtelne..:cheesy:
głupie sprzatanie potrafi sprawic przyjemnosc ;]
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.