Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Proponuje 200 mg tramca + 300 mg kodeinki.Bedzie git.Wrzucic mozesz jeszcze hydroksyzyne ( na wyrzut histaminy i podbije kode w kierunku sedacji ) . Udanego grzanka.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
UJebany pisze:@up
Proponuje 200 mg tramca + 300 mg kodeinki.Bedzie git.Wrzucic mozesz jeszcze hydroksyzyne ( na wyrzut histaminy i podbije kode w kierunku sedacji ) . Udanego grzanka.
No I nie przegrzeje chyba a wole konkretnie.
A I jeszcze widze że zedytowałeś, tolerancji nie ma żadnej na żadne z obu ;)
Jak nie masz tolerki ani na tramca ani na kode to spokojnie wystarczy 150 mg tramca i 150 mg kody.Chyba, ze chcesz sie grubo ujebac to jak wyzej pisalem.
W wieku lat piętnastu
Ale czytam, że tolerancja mała to w takim razie 200 mg tramu i 150 mg kodeiny + ta reszta, o której napisałam.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Ugrzac co najmniej średnio, zresztą zbytnie ugrzanie to teoxhw marnotractwo tak mi się wydaje
A mam tylko etizolam czy to się nadaje że zarzucić tak 1mg przed fazą? Bo ciekawy się jestem
Brałem już 450mg samego trama na raz I poważnych mimowolnych skurczy nie doświadczyłem
12 czerwca 2018Matrixar pisze: A mam tylko etizolam czy to się nadaje że zarzucić tak 1mg przed fazą? Bo ciekawy się jestem
Brałem już 450mg samego trama na raz I poważnych mimowolnych skurczy nie doświadczyłem
W wieku lat piętnastu
Ale ogólnie to kocham eti więc się domyślam że wzmocni faze, a jednak nikt o nim nie wspomina : P. Chociaż klony to faktycznie mają moc.. hah.
Chociaż to cudowne działanie z pierwszych dwóch tygodni znikło już troche ale cóż : / (
13 czerwca 2018UJebany pisze: etizolam wzmocni faze i powinien miec działanie przeciwdrgawkowe przy trampku.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.