Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 791 / 7 / 0
istnieje tez mala szansa, ze akurat u ciebie bedzie odwrotnie
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 156 / 2 / 0
właśnie dlatego ze brom fajnie mi humorek podnosił i fajnie dosyc na lęki klepał,alpra to takie przymulenie.Jednak wole broma mimo ze slabszy od alpry to przyjemniejszy i huj,pewnie wiele osób tez bardziej woli broma od alpry :cheesy:
Uwaga! Użytkownik kalikali nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1358 / 23 / 0
Alpra jak dla mnie ma słabe działanie rekreacyjne, bromka nie próbowałem, ale wydaje mi się, że nawet diazepam lepiej podziała pod względem przyjemnego stanu od alpry ;)
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 147 / 2 / 0
0,5 mg wystarczyło aby dobrze uśpić, mimo sporych problemów z zasypianiem po odstawieniu GBL. Wystarczyło aby czuć lekkie przymulenie i ziewać co 5 minut. Spałem ponad 12 godzin. Planowałem wstać po 8h działania ale nie pamiętam jak wyłączyłem budzik i wróciłem do łóżka.
  • 7 / / 0
Czy prowadzenie samochodu po alprze lub fluoksetynie jest przestepsztwem w swietle prawa i czy mozna za to stracic prawko?
Uwaga! Użytkownik karolkarol24 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 207 / 1 / 0
Jeśli spowodujesz wypadek to przywalą Ci dodatkowo za jazdę pod wpływem. Z drugiej strony jak ogarniasz po benzo i nie masz oczu na wpół zamkniętych to nic nie powinno się stać, bo oni chyba nie badają pod kątem psychotropów. No, ale to tylko moje przypuszczenia - poczekaj na kogoś kompetentnego w tej kwestii.
if you can't sleep at night it's because you're awake in someone else's dream
  • 734 / 6 / 0
tak jest nigdy nie widzialem zeby badali testami na leki nawet nie widzialem na thc (chociaz niby sa testery na sline) ale jesli spowodujesz jakis wypadek i cos sie stanie wezma cie na dokladniejsze testy to masz przejebane bo po benzo nie mozna jezdzic chyba ze 3-4 dni od ostatniej tabletki ale nie pamietam juz dokladnie
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 147 / 2 / 0
To ludzie, którzy mają depresję i jedzą codziennie nie mogą nigdy wsiąść za kółko :-D
Możliwe jest zbudowanie się tolerancji po 0,5mg i jeszcze 1mg Etizolamu, kolejna połówka na następny wieczór - działanie nieodczuwalne. Nawet zamulająco nie było.
  • 6 / / 0
Jakim sposobem najlepiej podawać ? do nosowo połykać trzymać pod językiem?
  • 791 / 7 / 0
donosowo, jesli zalezy ci na szybkim wejsciu i peaku, pod jezorem ciezko utrzymac, alpra jest strasznie gorzkie
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.