Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 4 / 1 / 0
mozna brać 2cb albo fete na neuroleptykach?
  • 223 / 24 / 0
@beimz Fete raczej tak. Byłem na 2 tygodniowym ciągu podczas brania kwety która idealnie zerowała bombę. co do 2cb nie mam pewności. Próbowałem nbomy w kartonach kiedy brałem rispolept i oprócz poczucia że substancja się ładuje w nieskończoność co było wkurwiające więc raczej tutaj bym nie kombinował. Podobnie MDMA na kwecie coś tam działało ale też chujowo. Najlepiej skontaktować się z SIN'em. Powinni coś wiedzieć na ten temat.
  • 36 / 7 / 0
Jeśli chodzi o neuroleptyki, to brałem je w połączeniu z narkotykami. Oczywiście aby zbijać fazę. Jaki tego skutek? Choroba serca, więc uważajcie. Często usypiałem się ketrelem po stymulantach i serce dostało po paździe. :alergia:
Uwaga! Użytkownik TheTiger jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 1 / 0
11 lutego 2020arrowischemic pisze:
Polecam bardzo arypiprazol jeśli będziecie mieć urojenia i stany psychotyczne po krajuwe, 4mg klona [rivotril] tylko sprawily ze mialem wyjebane na to że słyszę głosy. W moim przypadku zmniejszona dawka 5mg arypiprazolu zniwelowala ten stan, plus jest też taki że arypiprazol nie zamula aż tak jak inne leki przeciwpsychotyczne.
Arypiprazol działa jak antagonista w sy-
tuacji nadmiaru dopaminy, natomiast przy jej niskich
stężeniach eksponuje właściwości agonistyczne
Hej pozbyłeś się całkowicie głosów po aripirazolu?
  • 6 / / 0
siema biore Amisulpryd 100mg ,da rade bez nadmiernych skutków ubocznych wypic pare piwek i ewentualnie spożyć krysztal(nie wiem jaka dokładnie subsantcja)
Uwaga! Użytkownik whiterose1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Witam
Biorę ketrel codziennie (25mg kwetiapiny) na sen czy jeśli odstawię na parę dni przed wzięciem LSD to wejdzie ten kwas tak jak wchodził kiedyś bez brania leków? Bo słyszałam że aby psylocibyna zadziałała to trzeba odstawić na miesiąc a tak długiej przerwy nie mogę zrobić dlatego zastanawiam się nad LSD
  • 2759 / 32 / 0
Sulpiryd + amilsupryd, ktoś coś? Chodzi mi o synergiczne działanie w niskich dawkach, w których pełnią rolę aktywizującą i przeciwlękową, a nie antypsychotyczną.

Jutro prawdopodobnie pierwsze testy.
  • 968 / 96 / 0
wydaje mi się że jak dasz niskie dawki dwóch neuroleptyków,to będą się wzajemnie nasilać i będzie coś jak większa dawka jednego.
  • 4291 / 698 / 2117
27 lutego 2025hennessy pisze:
Sulpiryd + amilsupryd, ktoś coś? Chodzi mi o synergiczne działanie w niskich dawkach, w których pełnią rolę aktywizującą i przeciwlękową, a nie antypsychotyczną.

Mogą się uzupełniać, ponieważ amisulpryd ma wyższe powinowactwo do receptorów D₃ (ważnych w regulacji nastroju i motywacji), a sulpiryd w niskich dawkach dodatkowo może działać prokognitywnie i zwiększać napęd.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 653 / 172 / 0
27 lutego 2025hennessy pisze:

Rodzi się pytanie po co? Skoro każdy z tych leków wykazuje podobne działanie które jest dosyć zbliżone. Ewentualnie można jak już stosować te leki naprzemiennie, tylko czy ma to sens? Nawet minimalne dawki z początku gdy neurony nie są jeszcze dostosowane potrafią lekko zamulić przez pierwsze dni. Chyba że na takim działaniu komuś zależy by trochę się spowolnić. Inna kwestia jest taka, że 10mg amisilprydu będzie miało silniejsze działanie niż 50mg sulpirydu. Oczywiście nie bez znaczenia będzie to czy owe 10mg będzie pochodziło z tabsa 200mg czy ze 100mg.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".