Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 328 / 24 / 0
Moim zdaniem rozpuszczać nie ma sensu, ja jakoś nigdy nie byłem przekonany do roztworów w kapsułkach, a ewentualne odmierzanie strzykawką i wlewanie do napojów jest kłopotliwe i przypałowe. Najlepiej podzielić całego grama (ufając vendorowi, że to jest 1g) na równe ileś tam części po pare mg (w zależności od tego, ile już chcesz), lub odmierzyć wagą, ale to też szkoda czasu. I wtedy ładujesz sobie to wszystko do kapsułek (jeśli samo 4-F-MPH to do tych malutkich, lub z kofeiną/innymi dodatkami do troche większych, i po prostu ładować oralnie). Ewentualnie to samo zrobić tylko, że z 0,5g a resztę w razie potrzeby ładować ilościowo według zdjęcia, które lata tutaj w temacie sniffem.
  • 1 / / 0
przecież ja zaraz ocipieję. wziąłem pół białej, nic się nie stało i odpuściłem. godzinę temu wziąłem całą płaską i oczy mi się kleją ze zmęczenia. źródło to samo co większości z was. gówno, a nie człowiek. już nawet ćpać nie potrafię.
  • 328 / 24 / 0
I co, pewnie wziąłeś i siedzialeś na fotelu, aż wejdzie i wyjebie cie z butów? :-D
  • 2881 / 300 / 0
Po ephie też można było bez problemu zasnąć o ile nie zadbało się o pełną kichę. Człowiek po tych akurat rzeczach robi się głódny, ale nie tak nachalnie głodny - trzeba pilnować żarcia. I pamiętajcie ćpaki chcące coś na tym porobić konstruktywnego - najpierw zabieracie się do roboty, potem zarzucacie to gówno i dalej ciągnięcie robotę. Bo jeśli najpierw zarzucicie to zanim weźmiecie się za robotę możecie zaginąć w czasie i przestrzeni.

TO gówno jest dobre

Nie podam wam dawek bo jak zwykle wszystko na oko :)
Białą łyżeczkę kiedyś dostałem z noopeptem (niby 10-15mg ale przy tej substancji to chuj wie) i dziś najpierw zrobiłem sniffa z kilku płatków. A potem taką łyżeczkę rozpuściłem w szklance coli i co jakiś czas popijałem łyczka to dwa.

Ubok - na wejściu czasami odczuwalne serce, ale po chwili jakoś to zanika.
Piszczenie w uszach - pewnie przez ciśnienie, ale też nie za dużo znaczy jeszcze nie przecholowałem.
Jak wspomniał FajnieJest w pierwszym poście nadmierna potliwość. Ja z natury się strasznie pocę więc to jeszcze nasila.

Ale poza tym? Dopisałem dziś z 150 linijek do mojego programu, przeczytałem trochę książki. Co do myślenia macie racje, czasami jest takie "kurwa zrób coś!" ale głowa jest trochę otępiała by to rozkminić, ale po chwili się bierzesz do roboty i jazda. Wkręca człowieka w to co robi a to najważniejsze :)

Te substancje nigdy nie były do robienia z leni mega produktywnych ludzi, te substancje mogą wam jedynie w tym pomóc, ale tego lenia musicie pokonać wy!
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 527 / 6 / 0
zgadzam się tylko małe dawki, to nareście jakiś dobry rc po delegalizacji!
  • 381 / 11 / 0
Można proch wsypać do glikolu i robić iv dokładnie już odmierzone i wymieszane? rozpuści się w ogóle?
Anaboliczny dżentelmen.
  • 11 / / 0
Jestem pewien że mam ADD, ADHD czy coś w ten deseń. Czy Waszym zdaniem 4F-MPH nadaje się do celów terapeutycznych, a jeśli tak to jak to stosować?
  • 1817 / 107 / 0
Bardzo dobra substancja, bardzo fajny stymulant, nadający się do pracy fizycznej jak i psychicznej. Tak jak większość RC nienawidzę tak ta substancja bardzo przypadła mi do gustu.
  • 1660 / 300 / 0
@Donor do lekarza, a nie uprawiasz samo-diagnostykę na forum dla ćpunów. Więcej sobie szkody narobisz tymi RCkami niż pożytku. Cholera wie, czy sobie nie wmawiasz jeszcze do tego, że "to nie do ćpania, to do leczenia! Naprawdę mamo!". Gdzie jest Bill kiedy go potrzeba?
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 11 / / 0
@Teabadger
Dzięki za troskę i zrozumienie :-) . Jeśli chodzi o RC to już próbowałem leczyć się etylofodnidatem, ani razu nie wziąłem dawki większej niż 20 mg a przerobiłem tego 3 gramy. Do lekaża już chodziłem i mógwiłem o swoich obajwach, ale próbuje mnie leczyć ssri i Sulpirydem a to nie do końca mi pomaga, natomiast po etylofenidacie czułem poprawę. Na najbliższej wizycie chyba powiem wprost co podejrzewam, bo leczę się już kilka miesięcy i nic z tego :rolleyes: .
ODPOWIEDZ
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.