Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 151 / / 0
Nie kupuj bluzy , wydaj na ćpanie.Pewnie krzywo albo inny badziew :d

Zaćpam , zaćpam jeee. Jebać weekend.
  • 1680 / 270 / 0
Kurwa, UsmiechnietaMorda czy jak ci tam, skończ zgrywać jakiegoś specjalistę bo się chuja znasz. Jakiś gimbus będzie to czytał i pomyśli, że to prawda objawiona. Porównujesz euforię po opiatach do tej po stimach, za przykład dajesz BF w zestawieniu z kilkoma stimami. Piszesz, że BF kiepsko (chociaż ponoć cie sponiewierało). Zapomniałeś o tym, albo pewnie nie wiesz, że pochodne fentanylu nie są euforycznymi opioidami. Euforyczne są pochodne morfiny. To są zupełnie inne środki. No ale skąd mógłbyś wiedzieć, skoro zamówiłeś sobie niewielką ilość tego BF i zgrywasz specjalistę. Poza tym dopamina, serotonina i noradrenalina smyrana przez stimsy to coś zupełnie innego od aktywacji receptorów opioidowych. Zdanie na temat różnic może mieć ktoś, kto dobrze zna obie grupy substancji, a nie tylko kodę, BF oraz alfę, metkata, 3mmc i kilka innych biedaketonów.
Poza tym denerwuje mnie twoje love story z Ifau. Możecie sobie romansować, ale czemu każdy ma o tym czytać? Lubisz się chwalić, co? Pewnie zbyt wielu chwalebnych momentów nie ma na co dzień w twoim życiu. No ale jak igła wchodzi w żyłę to można o tym zapomnieć, he? :

Co do BF'a to nie wiem co się nim tak podniecacie, to taki opioidowy odpowiednik 3-mmc. Sam fentanyl w takiej samej postaci (w proszku, do wapo/iv) jest o niebo lepszy. Rok temu z dwa miesiące codziennie robiłem sobie takie miksy fent+apvp albo fent+BF+apvp, albo fent+apvp+spid+diazepam, nie skończyło się to dla mnie dobrze i dla was też się nie skończy przygoda z BF dobrze. Zwłaszcza jeśli was stać na większe ilości, dla mnie dobrze, bo potrafię syntezować BF. Dla was źle, jak Pandaeb który 3 tys zł z providenta wziął by kupić 1g BF xD

Słuchajcie, ja nie piszę tego by się chwalić, że ćpałem lepsze rzeczy i więcej od was dlatego jestem cool a wy nie. Tylko ten temat jest strasznie żenujący, dlatego że kodeina jest tak popularna i gimbusy mają nieograniczony dostęp do niej, potem włażą na hajpa i zamawiają ketony i takiego BF. Zastanówcie się co robicie ze swoim życiem, z hajsem. Zobaczcie gdzie są wasi trzeźwi znajomi a gdzie wy. Zabawa z kodą, BF i krótko działającymi stimsami doprowadzi was do szybkiego uzależnienia i ruiny finansowej a jest tego NIE WARTA. BF działa bardzo krótko, ketony działają tylko w trakcie wjazdu - nie ma co ukrywać taka jest prawda, dlatego apeluję nie szpanujcie, nie wzorujcie się na takich ćpunach jak ja, nie myślcie że jak ćpacie jakieś egzotyki to jesteście fajni bo to są CHUJOWE substancje. Legalne i chujowe, a dlatego są popularne bo są właśnie legalne. Wydacie kupę szmalu w pogoni za fazą wyidealizowaną, która może się zdarzyć tylko kilka razy na początku brania. BF i ketony działają tak krótko, że praktycznie ich działanie ogranicza się do wjazdu. Dlatego strasznie szybko rośnie tolerancja, a skręty po pochodnych fenta są kurewsko silne. To nie są dragi godne uzależnienia i ruiny finansowej. O wiele lepszym wyborem jest metamfetamina, kokaina, heroina - nakurwianie fajnych speedballi które działają DŁUGO. A takie 3mmc trzeba dorzucać co 30min, fenta dopalać co 45min, to tak jak palić hajs. Stać was na to?

ps tur3k bez obrazy, ale za kogo ty się masz, że tworzysz FAQ o BF, skoro znasz substancję od kilku tygodni ? xD
Największy przegryw na forum
  • 151 / / 0
sprawdzone_info pisze:
Zastanówcie się co robicie ze swoim życiem, z hajsem. Zobaczcie gdzie są wasi trzeźwi znajomi a gdzie wy.
Nie mam trzeźwych znajomych ? Nie mam w ogóle ? :rolleyes:

TAK , stać mnie na ćpanie. : ;-)
  • 1680 / 270 / 0
Może, hm, zabij się? Jak Tur3k. Śmierć ćpuna to jeden z niewielu moich powodów do radości.
Największy przegryw na forum
  • 316 / / 0
@sprawdzone_info
Nie próbuje zgrywać specjalisty, Thirteen zapytał mnie o działanie to opisałem je najlepiej jak potrafiłem, nie mam porównania do innych opio IV. A odnośnie postów z fragmentami mojego życia tutaj na forum to jest wynik kilkudniowego ciągu na alfie IV. No, ketony...
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1343 / 18 / 0
Uwierzylibyscie, ze w aptece sprzedala farmaceutka 6 paczek antka mojej mamie, i kosztowalo to niespełna 30zł?
Powaga, mam paragon i to przy mnie :o
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 77 / 2 / 0
Ja jestem w stanie w to uwierzyć wszystko zależy od apteki. W jednej Nie sprzedadzą ci powyżej 2 opakowani a w innej kupisz 10 i jeszcze usłyszysz "zapraszamy ponownie i dziękujemy za zakupy w naszej aptece" :P
  • 1889 / 72 / 3
Jeśli zamawiasz to też nie ma problemu. Mam aptekę w której mają ograniczenie do trzech paczek. Przedwczoraj byłam w aptece i była promocja na Thioco (4,15) więc wzięłam 3 paczki na zamówieniu, podczas odbierania poprosiłam o następne 3 i sprzedała, ale ja akurat tam się wyposażam stale, więc wiedzą co jest grane.
Miało być na sześć dni. MHM.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 51 / / 0
W Gdańsku fajna apteka jest i można 5 zamówić maksymalnie i dodatkowo za 4,59 jest :-D
A wcześniej można podbić do okienka i kupić dodatkowe 2.
Ile maksymalnie przy okienku sprzedadzą to nie wiem, ale 2 każdy mi tam sprzedawał :*)
Uwaga! Użytkownik ThomasJefferson nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1889 / 72 / 3
Damn it. Częściej bywam w Gdyni. W Gdańsku praktycznie wcale.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.