Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 164 / 3 / 0
napewno coś da. Ja waliłem przez tydzień neuroleptyki typu ketrel, mirtor. I pozniej schodizłęm z neurolepytkóww na sucho po tygodniu i czułem sie z dnia na dizen coraz nardziej normalnie
  • 3363 / 356 / 0
Nie za bardzo.
Celuj w wysokie dawki witaminy B6, antyhistaminy, nawodnienie, elektrolity (Mg, K, Na, Zn tez sie przyda). Jesli robisz cold turkey i cie telepie to lepiej szybko sobie zalatw baclofen, chocby w aptece wyzebraj, powiec ze cie skreca od odstawienia alko a zgubiles recke.
  • 186 / 41 / 0
Najlepiej wyjść z nałogu, przestając brać i schodząc z dawek, coraz mniej polewać.

Ewentualnie zastąpić czymś innym, typu THC, żeby łatwiej było.
  • 376 / 6 / 0
Z tym schodzeniem moze byc dobre ale przy dluuugim ciagu jak moj jedna kreska na pompce potrafi zrobic kurewska roznic3
Uwaga! Użytkownik dinarius nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1095 / 34 / 0
FajnieJest pisze:
zalatw baclofen, chocby w aptece wyzebraj, powiec ze cie skreca od odstawienia alko a zgubiles recke.
Za chuja nie dostanie sie baklofenu jak powiesz ze jestes opijusem i nie masz alkoholu, a chcesz sie poratowac baklofenem. Nawet nie ma co probowac w ten sposob zalatwiac.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 4807 / 268 / 0
W żadnej aptece nie wydają baklofenu bez recepty, nie wiem w ogóle kto mógł rozpuścić takie informacje. Za to łatwo dorwać reckę u rodzinnego więc po co się błaźnić w aptece?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 221 / 1 / 0
jaki powód podać u rodzinnego?
Uwaga! Użytkownik mietowy2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 268 / 0
I tutaj się mogą sprawdzić motywy z uzależnieniem od alko bo ze 3 recki tak wyrwałem. 2 recki poszły na bóle mięśni po złamaniu nogi. A ogólnie to myślę że i uczciwa otwartość że jest się wjebanym w GABA substancje i baklo pomaga bo jest kryzys też może przynieść efekt. W końcu lekarz nie zostawi cierpiącego pacjenta. Grunt to brak wstydu i pewność siebie, bo jak usiądziesz ze spuszczoną głową z dłońmi schowanymi w kolana to wiesz.... Musisz być jak przedstawiciel handlowy :-) Ja na bezczela ubierałem pantofle, koszule, dobry perfum. Weź takiemu odmów ;]
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 221 / 1 / 0
hehe, no tak, ale wtedy nie wyglądasz na 'cierpiącego' :)

swoją drogą jak rodzinny usłyszy w GABA substancje to nie wiem czy to końca ogarnie... a zwłaszcza pojęcie GBL ;-)
Uwaga! Użytkownik mietowy2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1095 / 34 / 0
Nie robice tak jak napisal light, ze uzalezniony od gaba i chcesz zapchac receptor baklo, nie przecze ze to nie przejdzie, ale jest spore prawdopodobienstwo, ze zamiast baklo dostanie sie skierowanie na detox.

Mowi sie ze masz jakies problemy z kregoslupem (wymysl cos sensownego), ze wczesniej brales baklofen, pomagal i chcesz znowu.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.