greenz pisze: nie wiem czy ktos pisal o tym wczesniej ale ja znam sprawdzone przepis na testy. Przed testem palilem 3 dnie wczesniej.
nalezy zawsze miec przy sobie kropelki visine. najlepiej jezeli ktos zaskoczy cie testem sciemniaj ze przed chwila sie odlales i nie chce ci sie lac. zapewne bede chcieli od ciebie pobrac poranna probke z dnia nastepnego. wtedy musisz ustawic sobie budzik na 2h wczesniej niz zwykle i rozcienczac mocz piciem duzej ilosci wody i sokow cytrusowych. na godzine przed testem zacznij wpierdalac po tabletce witaminy c i b complex co 5 minut. do standardowej probki moczu ok 100ml wlewamy 3/4 buteleczki kropli.
na tescie nie wychodzi nic albo ilosc podprogowa :-p sposob znaleziony na erowidzie i sprawdzony!
W skrócie:
1) działa to głównie na THC i benzo. Nie ma kompletnie wpływu na amfetaminy, opiaty, kokainę i barbiturany.
2) Ważna jest dawka kropel (co za mało i co za dużo to niezdrowo), należy celować w stosunek 1:10 kropli do moczu.
3) Sposób obniża wyniki o ok. 2/3 - to nie zawsze musi oznaczać, że wyjdzie dawka podprogowa.
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
opar12 pisze: Siema. Ej mam taki problem ze mialem juz max przypalow o temat.konkretnie THC. Nie jaramjuz 3 miechy. ale kurwa mam cisnienie straszne. rzecz w tym ze rodzice robia mi testy co pare dni. nei mówią mi kiedy . czasem potrafia mi zrobic 2 dni z rzedu. mozecie mi jakos pomoc ? nie wiem slyszalem ze jakis plyn jest czy cos? nie chodzi mi o cytryne czy podmienianie szczochow bo wczesniej brat mi sikal ale taeraz nie m takiej opjci bo ojciec stoi za mna jak leje. prosze pomozcie bede wdzieczny
Twoi rodzice panikują jakbyś co najmniej sympatykiem opiatowych ciągów był, a nie palaczem... Nosz kurwa, ile Ty masz lat, że Cię tak maniakalnie kontrolują?
Ostatni raz palilem /do 0,5g na dzien maksymalnie, przewaznie na oko 0,2-0,3/ od zeszlego czwartku do zeszlej soboty, pozniej we wtorek, srode i minimalnie w czwartek...
Na razie jem kwas cytrynowy i mieszam go z woda, i witamine C, na razie okolo 20, planuje do 60-100 szt. Postraszyli ze jak bedzie wynik pozytywny to mnie wywala ze szkoly - moga od razu? Do tego test ma byc w szpitalu w laboratorium i moze byc jakas kontrola. Czy sposob z Visine jest na pewno skuteczny, jeśli doleję parę kropel, te około 6-10? Jesli tak, to Visine Classic? Ile moczu trzeba oddać? Musze zrobic to wlasciwie juz.
Czy jest jeszcze taka możliwość, że opiekun prawny idzie do takiego laboratorium ze świeżym moczem, np. sprzed jakiejś 1h, w tym pojemniczku na mocz z apteki, i mówi że chce żeby go zbadano, i można otrzymać tak samo potwierdzenie z wynikiem badania żeby to w szkole pokazać?
Echh:/
Fuzja / 909
Moze mi ktos pomoc?
jedynym w miarę skutecznym sposobem na oszukanie testów na thc jest wypicie około ponad godziny przed pobraniem moczu 2,5-3,5 litrów wody (więcej=lepiej) i najlepiej jakiś napój kofeinowy (kofeina - działanie moczopędne), ewentualnie jakichś moczopędnych leków na nadciśnienie. Taki rozwodniony mocz spowoduje zmniejszoną koncentrację thc i możliwy wynik negatywny.
Zaznaczam, że sposób ten działa jedynie jeśli ktoś pali sporadycznie i ma małą koncentrację thc w organiźmie, także sposób raczej nie działa na amfę, gdyż zwiększone spożycie wody powdowuje szybsze wypłukiwanie metabolitów amfetaminy.
Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.