Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
aaa no chyba ze mowisz o statystykach wsrod typowych cpunow co za swoje jedyne hobby maja odurzanie czym sie tylko da, to zwracam honor :-D choc mogl bys jeszcze podac kto prowadzil te statystyki na jakiej grupie kontrolnej i dane procentowe...
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Wg mnie już jesteś wjebany, bo ciągle o tym piszesz , pewnie myślisz często też..heh ja też tak miałem "piję od czasu do czasu - szkoda życia na stres" U ciebie działa już mocny system iluzji i zaprzeczania. Spróbój to odstawić na miesiąc ... przecież nie masz żadnych problemów zz tym.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Że angrybrads1 jest wjebany to już wiemy :-D Nie no, tak serio... nie wiem co o Tobie myśleć. Albo faktycznie nie jesteś wjebany i jesteś kurwa he-manem, to wtedy szacunek, wszystko spoko, ALBO jesteś już mocno wjebany, ale będziesz odrzucał ten stan rzeczy jako niewygodny ze względu na to, że zarzuca Twej ulubionej substancji-pupilkowi poważną wadę - moc uzależniającą.
ja tu nie raz pisalem zebyscie dali na luz bo jednak roznie sie od wiekszosci tutejszej spolecznosci....
jak byscie powiedzieli odstaw silke, nie cwicz przez miesiac... fakt nie dal bym rady, w to jestem wjebany na maks...
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Ale nie wiem czy pomyślałeś, że ktoś ciekawy świata naczyta się Twoich postów i zacznie się bawić z tą niby bezpieczną używką.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
A żeby nie było off-topa... Czy uważam że warto? Ilekroć nachodzi mnie myśl, że może nie warto, zaglądam do tego tematu byście sami podsunęli mi słuszną odpowiedź
A potem napiszę więcej bo mam swoje refleksje tak na serio.
EDIT: angrybrads1, jednak jesteś jebany he-man, mam dla Ciebie awatar
[ external image ]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.