Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Czy angrybrads1 jest wjebany?
Jest na maksa
149
64%
Jeszcze nie jest, ale będzie
38
16%
Jest taka szansa, ale jednak mu się uda niewjebać
22
9%
Nie jest i nigdy nie będzie
25
11%

Liczba głosów: 234

ODPOWIEDZ
  • 1934 / 108 / 0
zwykla statystyke to ja juz pokazywalem i to ty musisz sie z nia pogodzic albowiem nie wiesz co bredzisz...

aaa no chyba ze mowisz o statystykach wsrod typowych cpunow co za swoje jedyne hobby maja odurzanie czym sie tylko da, to zwracam honor :-D choc mogl bys jeszcze podac kto prowadzil te statystyki na jakiej grupie kontrolnej i dane procentowe...
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 58 / / 0
Znam osobiście gościa, który miał całą butlę w domu i popijał sobie bardzo umiarkowanie przez ileśtam miesięcy, aż się skończyła i stwierdził że już nie zamawia. Da się. Poza nim znam też wiele osób które od czasu do czasu na imprezie napiją się i jakoś nie rzucają się od razu do zamawiania i walenia ciągów. Myślę że ta 90% popadalność w uzależnienie, tu na forum wynika z tego że większość z nas to ludzie z określonym światopoglądem i uwarunkowaniem do ćpania cały czas. Jednak większość ludzi nie mających predyspozycji na pewno potrafiłaby, nawet mając butlę dla siebie, kontrolować to jakoś.
  • 1425 / 81 / 0
angrybrads

Wg mnie już jesteś wjebany, bo ciągle o tym piszesz , pewnie myślisz często też..heh ja też tak miałem "piję od czasu do czasu - szkoda życia na stres" U ciebie działa już mocny system iluzji i zaprzeczania. Spróbój to odstawić na miesiąc ... przecież nie masz żadnych problemów zz tym.
  • 904 / 175 / 0
Na forum dla ćpunów nie trudno znaleźć ludzi którzy się w coś wpierdolą, ale jaki jest sens wmawiania czy uświadamiania innym że są wjebani? Ja wiem jaki jestem i mam pewność że nie spierdole sobie tym życia. Jak kogoś to boli albo ma inną wizję to nie mój problem i mało mnie obchodzi jego zdanie.
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 271 / 0
Ja też myślę że angrybrads1 jest wjebany. Możliwe, że jest tym wyjątkowym przypadkiem, który potwierdza regułę, ale jednak myślę że jest wjebany.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 87 / 3 / 0
Żadna substancja nie dała mi tak wiele, zabierając jeszcze więcej w zamian. Moja przygoda z nią to opowieść jak z Fausta. GBL to najlepsza metafora cyrografu z diabłem z jaką miałem do czynienia, a trwało to dość długo bo dwa lata. Dzisiaj, rok po hardcorowym odstawieniu diabeł dalej nie odpuszcza, ssąc od czasu do czasu w okolicach żołądka
  • 1174 / 22 / 15
Jakżesz dramatyczne są te posty!

Że angrybrads1 jest wjebany to już wiemy :-D Nie no, tak serio... nie wiem co o Tobie myśleć. Albo faktycznie nie jesteś wjebany i jesteś kurwa he-manem, to wtedy szacunek, wszystko spoko, ALBO jesteś już mocno wjebany, ale będziesz odrzucał ten stan rzeczy jako niewygodny ze względu na to, że zarzuca Twej ulubionej substancji-pupilkowi poważną wadę - moc uzależniającą.
Ostatnio zmieniony 04 marca 2013 przez WaWe, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1934 / 108 / 0
no ja jestem juz strasznie wjebany, hess jestem tak strasznie wjebany nie wiem czy dam rade ale okej sprobuje odstawic w sumie nie widzialem sie z gbl od sylwestra ale sprobuje %-D
ja tu nie raz pisalem zebyscie dali na luz bo jednak roznie sie od wiekszosci tutejszej spolecznosci....

jak byscie powiedzieli odstaw silke, nie cwicz przez miesiac... fakt nie dal bym rady, w to jestem wjebany na maks...
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 4807 / 271 / 0
Nie pomyślałem o jednym, angrybrads1, nie jesteś ćpunem :-)

Ale nie wiem czy pomyślałeś, że ktoś ciekawy świata naczyta się Twoich postów i zacznie się bawić z tą niby bezpieczną używką.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1174 / 22 / 15
I będzie pierwszym nie-ćpunem, który wjebał kogoś w dragi :D

A żeby nie było off-topa... Czy uważam że warto? Ilekroć nachodzi mnie myśl, że może nie warto, zaglądam do tego tematu byście sami podsunęli mi słuszną odpowiedź :gun:

A potem napiszę więcej bo mam swoje refleksje tak na serio.

EDIT: angrybrads1, jednak jesteś jebany he-man, mam dla Ciebie awatar %-D

[ external image ]
Ostatnio zmieniony 04 marca 2013 przez WaWe, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.