Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 2013 / 84 / 0
Kej Cy pisze:
p4g4y0zzz(X) 5F spróboj , spodoba się ;)
Namówiłeś mnie :diabolic:

A jak moc/wydajność? Podobnie do AKB zwyklego?
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 299 / 3 / 0
Maczanka 2:10 palona z lufki, w ilości jednego nabicia, dobrze robi. Naprawdę ciekawy kanna
  • 16 / / 0
To moja pierwsza, samoróbna maczanka, robiona w proporcji 1:20. Jest na prawdę bardzo ciekawa, działanie podobne do mocnego cannabis, robi mnie po dwóch lufkach, czasami po jednej. Bardzo dobrze miksuje się z kodą, alkoholem i MXE (to ostatnie w małych dawkach). Po dwóch tygodniach codziennego palenia nie widzę żadnych większych skutków ubocznych, no może podwyższone tętno podczas upalenia. Żadnego zamulenia, bólu zębów, amotywacji. Nie występuje efekt przepalenia. Dla mnie- na prawdę dobry substytut thc i może początek przygody z syntetycznymi kanna.
  • 7 / / 0
chyba się trochę znudził bo dość cicho o nim. ja mam niezły mindfuck po większych dawkach. nietrudno się przepalić
Uwaga! Użytkownik magina nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 17 / 0
Jaki mindfuck? Pierdolisz, po 100mg żadnego wpływu na psychike nie miałem. W ogóle mi to do mózgu nie wchodzi. Ale ruszyć ręką się nie da. Zbyt muli, zbyt mało kreatywne kanna. Takie kanna z dupy. Ale pomieszane z innymi tworzy całkiem przyjemny stan. UR-144 + AKB + BB-22 = no niemal jak prawdziwe zielsko.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 154 / 1 / 0
Bez przesady, ale rowniez stosuje mixy kanna i do tego klasyczna Mary jane (obecnie OrangeBud).
Wiaderko pół lufki mojej wlasnej mieeszanki i pol skuna, po trzech mam spokoj na 2 godziny :D

A mieszanki wygladaja tak:
200mg Akb48 na 1 gram (samarka 1gram)
75mg na 1gram ur144 (samarka 3gram)
5fAKB48 + 5FUR144 po 100mg jednej oraz drugiej subst. na 1 gram (1gram samarka)
Lacznie 5 g maczanek oraz 6 gram trawy (było dwa dni temu, teraz jest z 3,5).

Wrzuam sobie 0,1g + 0,1g + 0,3g = 05g wymieszanych tych 3 kanna w/wym proporcjach no i do 2 samarki (zeby nie profanoiwac pysznego pufania, tym szmaciankowym smakiem) 0,5g zioła.

Stracza na połowę do 3/4 dniowego zapotrzebowania na Kannabinoidowe Paliwo.

Faza bardzo miła i nie upierdziela do snu.
Uwaga! Użytkownik FuckFriendz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 8 / 0
O 10:20 wrzuciłem 1.5 mg Etizolamu. Zaraz potem zapaliłem "dupkę" normalnej lufki AKB48. Bylo tak sobie. Pojawiło się tylko takie "coś" w głowie. Postanowiłem zapalić więcej. Nabiłem około 8 mg na cybuch. Wtedy wszystko się zmieniło :) Ogromna sedacja i euforia zagościła w mojej głowie. Takiego chillu jeszcze nigdy nie miałem po kanna. Coś wspaniałego. Ta euforię mogę porównać do tej opiatowej. Dokładniej opiszę jak mi zejdzie, bo właśnie się 450 kody ładuje :) Ale relaks i błogostan, mówię Wam! AKB jest prze!

Ahh, wrzucę jednak jeszcze 1.5 eti :ugeek:

14 maja 2013, 15:47 / scalono - surv

Leżę sobie teraz na polanie w lesie w takiej zieloniutkiej trawie i oglądam super czyste niebo
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / 1 / 0
Odnalazłem w szufladzie ok. 0,5 g klepańca z samosiejki z zeszłego roku-dobry był, kuleczkę taki natural hasz podgrzałem zapalniczką i dodałem szczyptę no tak na ostrze nożyka AKB48. Nie było złe z tytoniem jako wypełniaczem do dwóch sporych lolków na cztery osoby i smaczek hmy.
Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty.
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
  • 1003 / 86 / 0
AKB w proporcji 3/50 nie było satysfakcjonujące ani dla mnie, ani dla moich ludzi. Może to wina sortu (promocyjnego), wg mnie niewarte uwagi dla smoków:)
  • 992 / 17 / 0
Słabe jest i tyle, nawet na zwałe po stimach się nie nadaje... A sort miałem w porzo. Paliłem z takiej crack-lufy to trzeba było tego tyle sypać, że raz się takim wrzącym akb zaciągnąłem, zęby ujebałem tym kanna. Złote zęby.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
ODPOWIEDZ
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.