Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3363 / 360 / 0
Pijac alkohol majac do wyboru GBL/GHB to nieporozumienie. alkohol to jakies niepprozumienie. Teraz moge spojrzec zgieblonym okiem jakich idiotow ludzie z siebie robia bedac pod wplywem alko. Sa denerwujacy, gadaja od rzeczy, nie maja taktu ani przyzwoitosci, i do tego smierdza jak zule. GBL for live kurwa!
  • 1472 / 197 / 0
Haha to jest najlepsze. Ludzie robią z siebie idiotów i odpadają po 2:00, a ty dopiero zaczynasz imprezę i zachowujesz klarowność umysłu, a jednocześnie wyluzowanie, towarzyskość, otwartość. Nawet jak przesadzisz z GBL to nie ma plątania języka :P

Nie cytuj w całości posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim. Przyciąłem. mrstothet.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 3363 / 360 / 0
No, tylko chujowo jest jak ty dopiero zaczynasz o 2 imprezowac, a reszta odpada, a masz tylko jednego ziomka do gieblowania razem.. giebel powinien byc szeroko dostepny, szczegolnie dla lasek. :diabolic:
  • 1472 / 197 / 0
Ja zaczynam wcześniej i gibluję sam lub z laskami właśnie :P Ale to jak są u mnie na before. Tyle, że o 2 to ja dopiero się na imprezie rozkręcam i wymiatam, a "konkurencja" już odpada :D
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 5985 / 1237 / 43
Wgl co wy porównujecie, to 2 zupełnie inne substancje. To tak jakby porównywać amfetamine do mefedronu. Każdy ma swój gust . Ja lubię giebla i alkohol lubię. Będę jednak bronił alko, bo dla mnie jest ono lepsze. Według mnie GBL w działaniu przypomina bardziej benzodiazepiny niż alkohol.
Ostatnio zmieniony 28 września 2013 przez london5, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 197 / 0
Jest lepsze, szczególnie na drugi dzień %-D
  • 423 / 12 / 0
Zdecydowanie GBL , nieporównywalnie mniej trzeba wypić, kaca w ogóle nie ma, poczucie muzyki na tak samym wysokim poziomie, rozgadanie to samo, a i tzw faza tez lepsza jak dla mnie, za alko przemawia chyba tylko to ze można go saczyc np w jakimś drinku i lepiej smakuje, a i jeszcze dodał bym ze nikt się nie będzie śmiał ze pijesz alko, a do popijania rozpuszczalnika to trochę wstyd się przyznać.
  • 1934 / 108 / 0
" jakich idiotow ludzie z siebie robia bedac pod wplywem alko. Sa denerwujacy, gadaja od rzeczy, nie maja taktu ani przyzwoitosci, i do tego smierdza jak zule. GBL for live kurwa!"

haha dookladnie , dopiero to sie zauwarza bedac na GBL/GHB , ta glupota poalkoholowa jest "niesamowita" IQ leci w dol jak polski zloty :D i o ile na GHB/GBL bedac widac to bardzo to tak sie nie odczowa i pogadac z takim osobnikiem tez mozna sobie, ale jak sie jest "trzezwym" nie bedac na GBL/GHB to wtedy czlowiek ma porownanie i czlowieka automatycznie odrzuca od ludzi "nachlanych alkoholem" , powiedzmy sobie w prost alkohol to jest poprostu OGLUPIACZ !!!! nie ma chyba drugiego takiego narkotyku ktory podczas dzialania robil by z nas poprostu JEbANYCH DEBILI z IQ dziecka z autyzmem !!!

ja stosujac sobie "dosc rozwaznie" czy to GBL czy to GHB przez jakis tam czas przeszly jak teraz w czasie przyszlym zdarza mi sie stosowac alko to tylko sie wkurwiam bo to dzialanie nie za ciekawe, organizm ryje rowno, psychicznie tez nie gorzej , kasa leci bo to "nie tanie rzeczy" i w ogolnych rozrachunku jest hujnia i jak czlowiek tylko sobie tak pomysli porowna to tylko cisnienie sie podwyzsza ::/
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 48 / 1 / 0
Dla mnie alko i giebel to dwie różne sprawy.
giebla traktuję bardziej jak lek - na sen i do odstresowania się.
Natomiast alko zwłaszcza w postaci piwa lub wina jest świetnym napojem relaksującym o świetnym smaku ( czego o gieblu powiedzieć nie można :-P ).
Wódka jest ochydna w smaku i pod postacią inną niż drink nie ma w zasadzie żadnego sensu ;-)
  • 1934 / 108 / 0
czesto sie mowi o "walacym sercu na zejsciu..." powiem tak mi serce szybciej wali podczas dzialania 2-3piw niz na "zejsciu GHB" po calym dniu (8 godzin) stosowania.... moze na "zejsciu GHB" serce ciut mocniej bije, ale nie zapierdala tak jak podczas dzialania alko ! nigdy sie nie wsluchiwalem w swoje serce podczas dzialania alko, ale za to wsluchiwalem sie zawsze podczas dzialania GHB/GBL , teraz ostatnio wsluchiwalem sie wpodczas dzialania alko i gdyby tak serce mi pracowalo podczas dzialania GHB to bym sie przerazil !!!
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.