4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 304 / / 0
@white power te po 60zl to pewnie 4-MEC z tego co sie orientuje
  • 189 / / 0
@nstec: Nieee, to na bank meffik. przynajmniej był to na bank meff jakiś miesiąc temu bo od tamtej pory zero jakichkolwiek proszków u mnie

Unikaj zbędnych cytatów - surveilled
Uwaga! Użytkownik white power jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
a jak to wyglada w szczecinie ?
  • 292 / 5 / 0
Jakie ceny w Kujawsko-Pomorskim ? Ja mam za 100zl/g jest gdzies taniej ?
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 189 / / 0
100zł za gram to niezła cena jak nie masz dużych znajomości w tym biznesie:) W pudrze ten gram czy w ryżu?
Uwaga! Użytkownik white power jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 292 / 5 / 0
w pudrze. Jakość zadowalająca. Zapytałem z ciekawości czy jest u mnie coś tańszego bo widzę ze niektórzy piszą ze maja taniej ;)
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 189 / / 0
tylko wiesz niektórzy mają szczescie (lub nieszczescie zalezy od punktu widzenia) miec bardzo dobrego i starego kolezke zaangazowanego w ten biznesik, stad czesto duuuuzo niższe ceny u niektórych userów niż u reszty.
  • 56 / 5 / 0
gdańsk niedzwiednik i oliwa. 70zl za sztuke... towar był potężny... przez pierwsze 30min nie wiedziałem co sie ze mna wg dzieje, latałem po orbicie jak pierwszy raz poz zajebaniu w kiblu w galeri bałtyckiej. raz tez dostałem staff za 75zł z brzeźna ale był dziwny, na bank mefedron ale byłem poskecany... chyba za duza dawka. oczywisce co dobre sie konczy bo obecnie zero dojscia. kto z gda na bank kojarzy amadeusza z czasów legalnosci mefu i jego dostepnosci na przymorzu, gosc na bank dalej dziala i wiem ze ma maks towar... w ramach napadu dola uzaleznieniowego pokasowalem nry... dzis, rock n roll to okrutna kochanka
  • 443 / 6 / 47
Gdynia teraz ślicznie stoi - 50 zł za sztukę kryształów, jakościowo jak przed delegalem, ilościowo pewnie trochę przycięte, ale chyba nie jakoś tragicznie ;-).
  • 180 / 1 / 0
Gdynia 90zł giet - RYZ :)
Uwaga! Użytkownik immortal11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.