Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 410 / 8 / 0
wwr18 skrobnij coś więcej na temat efektów :-p
  • 211 / 30 / 4
-OGROMNA stymulacja
-Euforia
-Godmode ON
-"milion myśli na sek"
-szczękościsk

Źrenice normalne, nie widać że jest się porobionym, ale raczej po zachowaniu większość się domyśli. Mierzyłem sobie teraz ciśnienie to wyszło 128/71 więc ok.

Poszedł sniff 60mg
Uwaga! Użytkownik ravestar6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 272 / 0
Czyli sama dopamina? Kurde to może być ciekawe, tylko czy to co masz jest to o czym traktuje temat, bo faktycznie słabo z informacjami gdziekolwiek. Oprócz domniemywań Świetlistych Macek na polskim polu. Nawet ustawa chyba tego nie przewiduje do zbanowania, chociaż kto wie jak się temat rozkreci ;]
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 211 / 30 / 4
Serotoninę czuć, ale w weekend trochę uszczupliłem zapasy, więc o pełnych efektach nie mogę powiedzieć, ale powinno być jeszcze lepiej
Uwaga! Użytkownik ravestar6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 92 / 0
Ja także dzisiaj to testuje, za jakies 30-40min co nieco o tym napisze.
wwr18 - probowales waporyzacji ?
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 353 / 5 / 0
Patrzą analogicznie do 4-MMC, to serotonine powinno kopać i to mocno.
Pewnie jak się sprawdzi to wejdzie do sprzedaży po czerwcowej delegalizacji.
Sam jestem ciekawy tej substancji, tylko martwi mnie ta domniemana neurotoksyczność.
  • 788 / 21 / 0
Też dostałam na testy. Z uwagi na prośbę vendora o pilne przeprowadzenie testów, skubnęłam dziś już troche, coś wiecej powiem na dniach.
Na chwile obecna moge stwierdzić, że jest to mocne w chuj.
Wciągnięte z 30mg, ładuje sie około tych 20minut. Tolerancja zerowa, miesiąc bez stymulantów.
Pojawił sie szczękościsk, odczuwalna zmiana percepcji. Wzrok jakby wyostrzony, lekko oczy latają, źrenice reagują na światło, ale słabo. Mocno podniesione libido, trudno usiedzieć w miejscu, czuć serotoninę. Nie jesteśmy nią zalani lecz odczuwa sie znaczną poprawę nastroju.
Zapowiada sie okrutny szatan, biorąc pod uwagę jaką malutką dawkę skubnęłam, przy ~70 musi już nieźle wyrzucać z butów.
Na chwile obecną, polecam w opór.
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 31 / 0
Wiedziałem, że ta substancja powróci jak feniks z popiołów w odpowiednim momencie. Podobnie pewnie będzie z aminorexami. Ciekaw jestem jak to będzie wyglądać cenowo.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 211 / 30 / 4
@bigos. Nie, tylko wciągałem, a ty próbowałeś to palić??

@mar74 Tylko jak już wcześniej pisałem, trochę wyprany byłem z serotoniny. Kryształ podobno ma być jeszcze bardziej euforyczny, niebawem będzie wiadomo więcej
  • 135 / 8 / 0
porowna ktoś do 4-MMC? (w kategorii euforia, bo stymulacja widze juz ze bez gadania 1000000% wieksza)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.