Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 679 / / 0
podbijam, MXE to esencja pozytywów DXM, bez negatywów
  • 62 / / 0
co myslicie o MXE z am 2201 i 5 meo DMT? bezpieczny jest taki mix?
  • 1179 / 9 / 0
Akodeen pisze:
mxe + tryptaminy + bufedron %-D na psychiatryku prawie sie skonczylo ale i tak jest zajebiscie
Właśnie miałem pytać czy warto np. na peaku mahometa sniffnac mexe. Podbije jakoś ciekawie czy tylko ogłupi?
  • 62 / / 0
testował ktos z MXE ?
  • 556 / 50 / 0
Tak nie próbowałem, ale sniffalem hometa przemieszanego z mxe i mxe kurewsko podbilo działanie hometa, dodając także swój zajebisty efekt dysocjacji który w wykonaniu mxe świetnie wpasowuje się do hometowej fazy. Spróbuj, gwarantuję pięknego tripa :-)
ShadySharky pisze:
A co powiecie na mix, mxe z dexem (mxe wziete na peaku dxm)?
Jakoś mgliście w tym temacie opisany mix ten.

Jakieś konkrety? Jak przeżycia? Warto?
:huh:

Jakie dawkowanie? Planuję 900 mg i 100 mg.
waga 60 kg.
Doświadczenie z dexem : zajebiste, tolerka już chyba zerowa.
DXM i MXE to jeden z najlepszych dysocjacyjnych mixów jakie próbowałem. Ale faktycznie, dawki jakie podałeś są daleko w ciemnej dupie. Po miksie 450mg i 100mg mialem juz bardzo mocno. Nigdy nie umiałem opisywać swojej fazy, ale dla dysocjacyjnego maniaka ten miks to obowiązek. Pasy będziesz musial zapiąc, będą mocne turbulencje :-)

I odemnie pytanie, jak połaczenie MXE i GBLa ? Jestem w gieblowym ciągu 24/7 i podczas fazy na mxe chcąc nie chcac musze byc zgiblony. Chcialbym też się zapytac, jak miks mxe z baka ? Chodzi mi o duże dawki.
  • 1179 / 9 / 0
MXE + mj myślę, ze wypadnie jak DXM + mj, czyli bardzo piątka :-D
Sam chętnie bym spróbował, ale szkoda ze nie racze się mj :-(
  • 992 / 25 / 0
@KrAuZxD: Nie testowałem akurat z 25I ale z 25B i 25D tak i mogę powiedzieć że małe dawki przed (20-30mg) niwelują BL i intensyfikują doświadczenie o 1.5x.
  • 19 / / 0
na dexie uwielbialem palic (podbijalo wizualizacje), a na MXE dziala na mnie bardzo schizogennie.
  • 657 / 7 / 0
Imo lepiej najpierw MXE a pozniej mahomet a mj do tego jak najbardziej si
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / 2 / 0
6apb i.v. po jakiejś ~h dowalona metoksetamina snifem nawet daje rade.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.