Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2814 / 14 / 0
methoxetamine pisze:
Jezeli chodzi o iniekcję to w ilu ml rozpuszczacie?
http://talk.hyperreal.info/metoksetamin ... ml#p798257
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 213 / 3 / 0
Tanata mam pytanie. chce walnąć 100mg IM, tyle że mam obawy że towar jest lekko zanieczyszczony ( przy rozdzielaniu grzebałem brudnym nożem). można ten specyfik podgrzać na łyżce do temp bliskiej wżenia?
  • 325 / 3 / 0
Ja podgrzewałem jak waliłem w udo, aż pojawiły się malutkie bąbelki i wszystko było git.
Uwaga! Użytkownik Kleryk Lubi Dzieci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 132 / 1 / 0
Spróbuj najpierw może z bardzo małą ilością, by zaobserwować czy zmienia barwę, czy w jakiś sposób metoksetamina degraduje się..myślę, że można podgrzać (a nawet trzeba jeśli chcesz to IM). Tylko ja bym kilka razy zastanowiła się nad tak dużą dawką..
Z BL:
"Intramuscular Injection
First dose: 5-10mg - enough for most to feel the less extreme effects - LESS than ketamine
Typical dose range: 10-50mg
Come-up: 5 minutes
Duration: 2 hours

Intravenous Injection
There has been a reported death from 80-100mg intravenous injection combined with 400mg MDAI. Please tread carefully.

Increase your doses gradually. The effects quickly become different and less manageable.

If you choose to ignore this advice at least DO NOT EXCEED 50mg for your first dose."
http://www.bluelight.ru/vb/showthread.p ... 90&page=37
  • 213 / 3 / 0
170mg przyjąłem sniffem i było całkiem zajebiście.
There has been a reported death from 80-100mg intravenous injection combined with 400mg MDAI.
ja zapodaje domięśniowo ;)
  • 213 / 3 / 0
dobra. poszło 100mg domięśniowo! coś pięknego!!! :heart: na wejściu tylko lekko serducho przyjebało, potem sedacja wszystko zneutralizowała. wrażenia zachowam dla siebie :*
  • 326 / 5 / 0
Ale dawki lecą, mnie spokojnie zaspokoiło (choć może to za mocne słowo) 33 mg podjęzykowo, a tu widzę housemeister nie szczędzisz forsy na loty :-D.
  • 182 / 4 / 0
mozecie porownac dzialamie tetoksetaminy do DXM? podobienstwa, roznice, itp
  • 213 / 3 / 0
kurwa, powiem Ci , że to cudo w kurwe uzależnia. 500mg w 4 dni wlałem w mięśnie
  • 325 / 3 / 0
I jak, podgrzewasz to?
Uwaga! Użytkownik Kleryk Lubi Dzieci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.