Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 484 / 3 / 0
Słabo widzę to wrzucanie na następny dzień, ja bym próbował raczej pierwszy dzień DOx, drugi MXE, trzeci - cokolwiek długo trzymającego, może 2C-P? Może LSD? Jak lubisz.
  • 1951 / 15 / 0
Ja bym polecił pierwszego dnia 2C-P, drugiego pal zielsko i zbijaj tolerkę deksem, a trzeciego 25I.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 29 / 0
16mg DOM albo DOB w dużo za dużej dawce ;p
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2012 przez derb, łącznie zmieniany 1 raz.
BS
  • 3490 / 55 / 0
Dragonflaj. Na zejściu poprawiasz DOM, DOB. Trzy doby fanu.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 2362 / 29 / 0
osobiście zacząłbym tę kombinację od DOM bo chyba jest najciekawsza z nich wszystkich;p
BS
  • 1472 / 26 / 0
Co to robi w Magicznym Ogrodzie

Przeczytaj dział DOx tam znajdziesz coś odpowiedniego

no bo Z magicznego Ogrodu co DMT na impreze nie jest dobry
  • 291 / 1 / 0
@up wątek ma nazwę:
"Psychodeliki - wątek ogólny
Magiczny Ogród & (AL)Chemia Umysłu"

Mam takie pytanie do Was. Czy na Was też psychodeliki działają mocniej niż na początku przygody z nimi? U mnie wygląda to tak, że kiedyś potrzebowałem powiedzmy 2g grzybków, teraz wystarczy mi 1-1.5g na trip na takim samym poziomie co wcześniejsze 2g. Czy to normalne? Hmm... może po prostu nauczyłem się z tego korzystać. :rolleyes:
  • 827 / 3 / 0
Być może coraz już szybciej (przy tym efektywniej i łatwiej) przechodzisz do dalszych poziomów doświadczenia psychedelicznego. ;-)
Miej dystans
  • 397 / 3 / 0
derb pisze:
16mg DOM albo DOB w dużo za dużej dawce ;p
Tylko, że tu jeszcze o imprezę chodzi a nie tylko rozjebanie na trzy doby :P
Uwaga! Użytkownik doppelganger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 984 / 6 / 0
dobra dawka DOB'a zrobi na 30 godzin spokojnie, gwarantuję że będziesz miał dość psychodeli. Po DOB'ie z hakiem (gra słów) MXE czy jakiś euforyk-dopaminergik powinny jeszcze nieźle działać
głupio wyszło...
ODPOWIEDZ
Newsy
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.