Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lovercraft »
Podobno PFPP znacząco wydłuża działanie mefa. Prawda to? W jakich ilościach najlepiej łączyć te substancje?
Uwaga! Użytkownik Lovercraft nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 519 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nananana »
Prawda jest taka że mało kto próbował tego miksu ;-) Mi wydłużył, spróbuj 80% dawki mefa i 100% dawki pfpp.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pirk »
Co sądzicie o mix'ie podtlenku azotu z mefedronem? Ktoś próbował? Jakie mogą być ewentualne niebezpieczeństwa?
  • 102 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: wieslawinho »
pirk pisze:
Co sądzicie o mix'ie podtlenku azotu z mefedronem? Ktoś próbował? Jakie mogą być ewentualne niebezpieczeństwa?
o matko...
Uwaga! Użytkownik wieslawinho nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 104 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pandemonium »
Nie wiem, ale gazik na zgrzance jest łachowy.
Uwaga! Użytkownik Pandemonium nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 347 / 6 / 0
circus pisze:
Odkopie temat.
Praktykowal ktos mieszanie na wlasna reke mefa z piperazyna dla wydluzenia dzialania? Jakie proporcje? Efekty?
Sporo osób testowało. Ja jakieś 2-3 razy, z pFPP. Murti napisał swego czasu, że wydłuża i podbija (bardziej w sensie, że mniejszą dawkę mefa można wziąć) działanie. Dawki: pFPP ~30mg, mef - zależnie od tolerancji i sposobu podania. Efekty? Polepsza działanie 4-MMC, jak na moje widzimisię o około 30%.
  • 212 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gecko »
Flashback pisze:
Mefedron + M1?
Mefedron + B1 ?
Który z tycg mixów bylby ok ? (jak taki mix dziala czym sie rozni itp.?)
Mef przebija delikatne działanie m1. Jedynie nadaje się do przedłużania imprezy, gdy już motylek schodzi.
Uwaga! Użytkownik Gecko jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Flashback pisze:
Mefedron + M1?
Mefedron + B1 ?
Który z tycg mixów bylby ok ? (jak taki mix dziala czym sie rozni itp.?)
Mix z butylonem jest bardzo niebezpieczny. Na początku pojawi się mega euforia, ale później przez dobre kilkanaście godzin nie wrócisz do siebie, a pierwsze 6 da Ci dorzeczne obawy o swoje życie. Ciśnienie będzie cię rozpierdalało do tego stopnia, że poczujesz w nosie zapach krwi, a benzo zacznie działać od około 1,5mg alprazolamu. Coś więcej?
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 1611 / 34 / 0
Jestem bardzo ciekawy tego miksu pFPP+mefedron - czy są jakieś skutki uboczne?? (myślę nad 30mg pFPP doustnie, a po 30 min snort 70mg mefa + potem dociąganie) - czy zrobić to inaczej?? (wolałbym unikać połykania mefedronu).

bo z tego co wygląda to podbija fazę mefa przy braku negatywów (a samo pFPP wydłuża pozytywną fazę i być może złagodzi zjazd po mefie??

z uwagi na małą cenę tej piperazyny, oraz jej małą szkodliwość przy pozytywnym działaniu sprawa wygląda zbyt pięknie! Czy jest jakiś haczyk??
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 163 / 1 / 0
do 450 mg roztworu kodeiny dosypac 100 mg mefa i wypić. Dobrze będzie ??
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.