Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 290 / 6 / 0
Pytanie mam.
W czym to najlepiej rozpuścić?
Przeglądam różne fora, zdania są podzielone.
Ktoś pisal tu o rozpuszczaniu w wódce.
Z kolei znajomy powiedział, że lepiej w wodzie destylowanej.
??
  • 1037 / 10 / 0
Do przechowywania? Najlepiej nie rozpuszczaj w ogóle.
Do wypicia? Polecam coca-colę.
  • 290 / 6 / 0
Tyle, że chcę podzielić to - a na oko sypać nie będę :O
Niestety nie dysponuję dokładną wagą.
(stad też pomysł rozpuszczenia w % lub wodzie dest. i odmierzania dawki strzykawką)
cały problem polega na tym, że nie wiem, jak to się zachowa w momencie zmieszania.
:(
wiem, że 2C-P lub (..)NBOME po rozpuszczeniu w % zachowują swoje wlaściwości jakiś czas. Tyle że to inna rodzina substancji...
  • 2334 / 9 / 0
W wodzie wytrzyma maks kilka dni. W spirytusie (po schowaniu do zamrażarki) powinno wytrzymać spokojnie kilka miesięcy.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 290 / 6 / 0
blablab pisze:
W wodzie wytrzyma maks kilka dni. W spirytusie (po schowaniu do zamrażarki) powinno wytrzymać spokojnie kilka miesięcy.

dzięki, a może być wódka"?
(wiem, może brzmi to dziwnie, ale wolę się upewnić)
  • 47 / / 0
Po 2 tyg trzymania w spirytusie, temp pokojowa, okazało się że działanie znacznie odbiega od spodziewanego - przynajmniej po jednej probie.
Pozbyć się tego czy warto jeszcze próbować - może s&s było średnie, i da się coś jeszcze uzyskać z tego towaru..?
  • 56 / / 0
Próbowałeś przed 2 tygodniowym trzymaniem w spirycie i było si ? Bo na mnie substancja np nie zrobiła wrażenia pomimo dość sporych dawek, więc jeśli to pierwsze zetknięcie z 5-meo-mipt możne po prostu tak to jest.
  • 47 / / 0
To był pierwszy raz z 5-meo-mipt, niepotrzebnie od razu rozrobiłem to z alko gdy przyszło.
Spróbuję jeszcze raz w takim razie, może pozytywnie zaskoczy. Choć np 2c-p od razu działał jak należy. Dzięki.
  • 290 / 6 / 0
Cóż mogę rzec.
Miałam 250 mg w substancji, podzieliłam na 100 / 140 (ca 10 na pewno zostało w opakowaniu - spoko, zostało to wykorzystane)
w 100 ml wódki rozpuściłam 100 mg MIPTA. Wszystko pięknie, zadne osady się nie wytworzyły nic. Strzykawka przygotowana, żeby łatwiej odmierzyć było - 1 cent - 1 mg.
Mipta brałam na acid techno party. (dobry pomysł)
Sama substancja wchodzi bardzo szybko. Ja i znajomi braliśmy dawki od 5 do 19 mg.
+ baaardzo energetyczny, euforyczny, chętny do tanczenia rc
+wizuale (jadłam 19, koleżanka 15) wystąpiły u mnie dość zadowalające . U niej żadne. (ponoć)
+Mnie i znajomego trzymało to znacznie dłuzej niż 7 godzin.
+Śmiechowe, euforyczne, wesołe.

-siadło na serce, i to dość mocno. musiałam siedzieć przez jakiś czas bo robiło mi się chwilami słabo. Na szczęście miałam awaryjny zestaw lekowy w postaci Captoprilu. Pomogło :)
  • 1425 / 81 / 0
Po 10mg miałem ostry wjazd na serducho. Wyobrazam sobie co się dzieje po 20mg. Najbardziej kardiotoksyczny psycho jaki wrzucałem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.