Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 140 / 1 / 0
Kurwik pisze:
I poważnie tak robisz?
tak , a opalone już kruszywo fifki wkładam pod napleta.
Kurwik pisze:
Krytykuje skrajnie głupie metody, które wypada napiętnować, żeby żaden debil nie próbował kopiować takich pomysłów.
też lubię nabijać posty. Kurwik już niedługo over 9000!!!! jedziesz

serio: opalam z góry na dół , tak aby kropla od cybucha ładnie zlała się po samą dupę , potem ogrzewam krople lubię też obgryzać paznokcie.
h͜y̶pe̡r͞re͜a̴l̕ ̶4 ̢t́eh̷ ͠ẃin̴z̢z̕
  • 255 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: hamah »
po tej slomce to zawsze kaszel mam po ok 1min do 2min :D
"Sit back with this six-pack and a spliff that"
"olej spidy, bracie, ratuj zycie i jedz kwasy!"
  • 82 / / 0
A mace jakiś inny pomysł na konsumpcję soków ze szkła? Nie chcę opalać (nie mam warunków po prostu), a mam dwa szkiełka, każde po jakimś baciku, także kropelka za cybuszkiem czeka. Istnieje jakaś inna opcja niż język płomienia i wargi lufy?
Uwaga! Użytkownik Gal Anonim nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
lepisz kulke z nosa i przepychas od strony cybucha do dupy.. w dupie podpalasz....

heheh uwaga na komete;d;d
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 82 / / 0
Nie chcę robić wuja huja. Zreszta jak robię kulke z koz.. z tyty/topa i przeciągam topo spaleniu zdaję sobie sprawę, że wszystko z powrotem ściekło po całym szklaku.
Uwaga! Użytkownik Gal Anonim nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 138 / / 0
Nieprzeczytany post autor: HunT »
Ja mam inne pytanie. Czy przy paleniu z bonia o takiej konstrukcji [ external image ]
przysmażanie tej metalowej rury powinno coś dawać? Na logikę wydawałoby się, że owszem, w końcu w środku zostaje trochę osadu, ale kiedy ostatnio próbowaliśmy ze znajomym, nic się nie dymiło. Może kwestia metalu, który wymaga większej temperatury niż szkło?
Ostatnio zmieniony 21 maja 2010 przez HunT, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 305 / 2 / 0
Gal Anonim pisze:
Nie chcę robić wuja huja. Zreszta jak robię kulke z koz.. z tyty/topa i przeciągam topo spaleniu zdaję sobie sprawę, że wszystko z powrotem ściekło po całym szklaku.
żartowalem z kulką z nosa !:D
  • 82 / / 0
kurwa nie mam jak ocykać
już myślałem nawet, żeby dosłownie podsmażyć lufy na patelce z olejem %-D

Jeśli z takiego bonia kopcisz to zapewne zawsze wlewasz wodę, która wymywa z każdym drgnięciem soczki. To co zostaje pod cybuszkiem też jest bardziej bidne, gdyż palenie ze szkła odbywa się mniej więcej w poziomie, a cybuch w Twojej konstrukcji non stop praktycznie stoi pod kątem 90 stopni do podłoża. Hmm myślę że coś ciekawego może się tam znaleźć i spaliliście tam więcej niż kilka sztuk. Jeśli cybuch jest odkręcany to odkręcamy go i pozostaje nam ta rura. Chcesz opalać to zapalniczką żarową, a kolejną opcją, której bym spróbował jest przepchnięcie jej np szlugiem (może być cieniasek damski) i spalenie owego peta. Oczywiście wyrywając cały filter, co by nam tehacka nie ukradł.
  • 305 / 2 / 0
jakby mieć tak z 10 ładnie zafryganych dzidek to można by rosół z nich zrobić xD ale który ćpun utrzyma 10 nieopalonych szkieł?:ppp
  • 3854 / 316 / 0
Mój kumpel miał 20-25 fifek. Każda była gdzieś po około 8-10 sztukach. Założył sobie takie wytyczne, i oczywiście zaczął je opalać w czarnej godzinie.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.