Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Zapach ładny chemiczny jak najlepszy wlad jakiego kiedykolwiek waliłem kiedys z Warszawy
  • 4 / / 0
Zapach ładny chemiczny jak najlepszy wlad jakiego kiedykolwiek waliłem kiedys z Warszawy . Nie do końca sie daje potasować przed czyszczeniem w sumie patrze naa zdjęcia alfa i rzeczywiście podobnie wyglada a jaki alfa ma zapach?
  • 880 / 208 / 0
alfa ma charakterystyczny zapach niemytego kutasa :(
  • 4 / / 0
Macie jakiś sprawdzony sposób na usunięcie kofeiny krok po kroku? Sztuka Rozpuszczona w wodzie przepuszczoną przez filtr i odparowana została kulka wiórek... da radę to jakos usunąć? A swoją drogą po czyszczeniu acetonem zawsze taki w chuj suchy o bezzapachowy towar wychodzi? Czy za długo suszę? Da się coś zrobić żeby nie było aż takie suche?
  • 1339 / 337 / 13
ja tam po 10-15 minutach suszenia w chusteczce waliłem i było git ale najlepiej w ogóle nie suszyć bo fajniej mizia w nosku %-D
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2948 / 247 / 0
@Jezdziecbeznogi masz karmę za ciekawego i rzeczowego posta.
A co do amfetaminy i wypełniaczy - jeśli liczycie, że "sztukę", gdzie kreski robi się po 300-400mg i wali na raz diler dojebał tylko bezwodną (może w tym problem przy oczyszczaniu ?) kofeiną to naprawdę można się zdziwić. Jak ktoś znajdzie w amfie chemtrailsy i to udowodni ( %-D ) to ma kurwa pewną nagrodę nobla. Btw czy ktokolwiek wziął pod uwagę cały przebieg reakcji (nie wiadomo jaką metodą, a jak ktoś wie to nie musi tego oczyszczać), gdzie na każdym etapie może się coś spierdolić, a to że "klepie" to wina placebo + przeoranych receptorów + jakiś dodatków, jak choćby 2-mmc czy innych mało popularnych ketonów ?

Oczyścić amfetaminę to tak jakby zrobić reverse engineering samochodu z fabryki, gdzie są jakieś wady konstrukcyjne. I to we własnym garażu mając do użycia młotek i śrubokręt. Choć z drugiej strony ciesze się, że temat harm reduction dalej cieszy się zainteresowaniem.
  • 880 / 208 / 0
Jestem przekonany, że nikt o zdrowych zmysłach nie dorzuca do fety innych narkotyków. Wielokrotnie też trafiałem na testy narkotykowe, mówię o multitestach i jak waliłem fetę to mi się zapalała tylko feta lub feta i meta. Nigdy nie było tak, że przez jakieś wypełniacze zaświeciło mi się dodatkowo opio czy tak jak @Amunicja mówi o 2-mmc, że feta i ketony. Z resztą to zbyt kosztowne. kofeina wystarczy, laktoza, cokolwiek białego, taniego.
Dodam od siebie, że żadna reakcja nie ma 100% wydajności. Nie istnieje coś takiego. Nawet pierdolone rozpuszczanie cukru w wodzie już powoduje straty. Więc jak słyszycie w chemii o reakcji 90% to jest to wybitnie wysoka reakcja. Oczywiście zależnie ile takich reakcji da nam oczekiwany związek wydajność spada. W wypadku amfetaminy jest to najczęściej jedna reakcja + doczyszczanie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające