Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 418 / / 0
Jak u was z kolorem 5 meo? W sklepie blablablajest brown powder i nie wiem, czy nie jest to zjebana synteza, albo jest słabszy?

nie rozmawiamy o sprzedawcach, grozi za to warn. macki
Ω
  • 169 / 2 / 0
ja palił lekko brązowe twarde grudki (ciężko to nazwać kryształkami, raczej proszek zbity na kamień) i było bardzo si w normalnych dawkach. Nie pamietam dokładnie jak wyglądał poprzedni sort ale wydaje mi sie ze był biały, na pewno mocą zbytnio sie nie różniły
podpis usunięty
  • 11 / / 0
Witam, ile mg do nosowo tej substancji trzeba zazyc zeby osiagnac efekt jak przy waporyzacji. Albo prosze o wytlumaczenie jak to zjarac ze zwyklej szklanej lufki. pzdr. :-)
  • 418 / / 0
Nie wiem jaka ilosc, ale palisz to tak,ze wkładasz to do zwykłej lufki i podgrzewasz od dołu jak bys opalał
Ω
  • 1857 / 67 / 80
@Czesiek44 Myśle że 40+mg, ale podanie donosowe jest bolesną sprawą. O wiele lepiej zwaporyzować. Palenie ze zwykłej szklanej lufki to zmarnowanie materiału i minimalne efekty, raczej nie uda sie w ten sposób osiągnąć tego co sie planuje przy zakupie szanownej substancji.
  • 1053 / 76 / 0
Z tego co zauwazylem, dosc popularna metoda jest mimo wszystko zwykle palenie. Zna ktos temperature parowania 5-meo-dmt? Bo ktos tez pisal o nieprzyjemnych efektach w przypadku waporyzacji, ktorych nie bylo przy paleniu.
Nastepne pytanie - czy widzicie jakies realne zagrozenia dla zdrowia/zycia w przypadku spozycia 5-meo, typu przyspieszenie bicia serca, czy niemozliwa do kontrolowania utrata oddechu? Czytalem o czyms takim w TIHKALu i zagranicznych forach, ale wciaz nie jest to dla mnie do konca jasna kwestia.
No i wiem, ze to lamusiarskie pytania, ale moglby ktos porownac 5-meo do doswiadczen po DMT? Jestem zajebiscie ciekaw tej substancji, a chyba do DMT najlatwiej bedzie ja odniesc.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Wierze w to że może dojśc do zatrzymania oddechu po tej tryptaminie , w ilosci 25 mg waporyzowanej cięzko sie dośc oddychało i wiem ze w większej ilości mogło by nie być za ciekawie . 5-MeO-DMT wg mnie duzo gorzej sie waporyzuje od DMT ale nie mam pojęcia jaka jest temperatura zawsze robilismy to na czuja , jest tez również cięzsze na organizm niz DMT a to pewnie za sprawa bliskiego pokrewieństwa z serotonina ,
negatywne efekty głównie to :
silne nudności
uczucie lęku i niepokoju przez większość tripa
przyspieszona akcja serca ale nie wiem czy gorzej niz po DMT
W samym działaniu nie zabierze Cie tak daleko jak DMT choć pewnego rodzaju breakthrought jest na tym możliwy mi niestety sie nie udało , jeśli chodzi też o działanie jest silniejsze psychicznie od DMT , po DMT obserwator zachowuję trzeżwość umysłu przy 5-metoksy nie.
  • 60 / / 0
Czy waporyzacja na peaku 4-AcO-DMT może być niebezpieczna ?
  • 1857 / 67 / 80
@zioloziolo
Zwykłego spalenia nawet nie ma co przyrównywać do palenia z The Machine lub metody którą zaraz opisze. Przy zwykłym paleniu nawet jeżeli jesteś bardzo doświadczony większość interesujących Cie oparów spierdoli w powietrze a sam buch będzie zbytnio rozciągnięty w czasie.

Robisz tak:
-Bierzesz plastikową butelke z nakrętką, przecinasz ją w połowie albo jeżeli jest to duża butelka to gdzie w 1/3 od góry, powstaje Ci taki zakręcony lejek
-Bierzesz folie aluminiową wycinasz z niej duży kwadrat ( taki żeby spokojnie był większy od dna tego plastikowego lejka) na środku tej folii robisz palcem wglębienie. Wsypujesz sprzęt do wglębienia
-Przykładasz do tej folii tamten lejek, zaginasz rogi folii żeby były dociśnięte do ścianek lejka
-Bierzesz taśme klejącą i kleisz do okoła dociśniętego brzegu i ścianek lejka z butelki tak żeby było szczelnie
-zakręcasz lejek korkiem z butelki o ile nie był wcześniej zakręcony

Wyszła Ci szczelna komora, na dnie w środku leży sprzęt, na górze jest zakręcona (lekko żeby potem sie nie jebać z odkręcaniem). Podgrzewasz folie od dołu zapalniczką, źródło ognia trzymasz jakieś 2-3cm od folii żeby nie było zbyt dużej temperatury. Po paru sekundach twoja butla jest pełna białych oparów wyglądających jak mgła (JEŻELI SĄ BRĄZOWE TO ZA DUŻA TEMPERATURA I ROZKŁAD TERMICZNY ZAMIAST WAPORYZACJI). Odkręcasz korek, wdychasz wszystko naraz. Wypuszczasz dym dopiero jak jesteś na peaku.

Folia aluminiowa błyszczącą stroną na zewnątrz.

Żeby zbudować The Machine musisz sie namęczyć z przebijaniem szklanej butelki, i szukaniem w sklepach druciaka, przy tej metodzie co podałem wszystko idzie szybko i sprawnie. Chyba ktoś w tym temacie o niej pisał, takie mam wrażenie.

Kłopoty z oddychaniem mogą wystąpić ale nie ma co panikować, podświadomość przejmuje dowodzenie i przypomina o łapaniu powietrza.
  • 1053 / 76 / 0
spoko, mam swojego maszina, waporyzer zarowkowy i wiem jak robic to, o czym piszesz. Chodzilo mi po prostu o to, ze czesciej niz w przypadku DMT, czytajac o MeO-DMT spotykam sie z opisami typowego palenia, a nie waporyzowania. Stad moje pytanie o temperature parowania i najbardziej efektywna metode :)

Jutro testuje 15mg. Proby z dawkami rzedu 3-5mg utwierdzily mnie w przekonaniu, ze to cos potrafi zabrac daleko i jest w tym cos, czego nei ma w DMT.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.