Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 212 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gecko »
Fajna sprawa. Załatwiłem sobie jeszcze parę recept i biorę teraz 1200-1200-0.
Libido już dawno wróciło do normy, ale za to teraz po jednej tabletce ibuprom zatoki, jestem już wygadany :-)
Uwaga! Użytkownik Gecko jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
ibuprom zatoki? nie czaje
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mirror »
a ja po 1 piwie pijana.
Nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to byłaś szczęśliwa.
  • 212 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gecko »
Na serio. Jedna tabletka (60 mg pseudoefki) pobudza mnie do działania.
Uwaga! Użytkownik Gecko jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / / 0
przez około 5 miesięcy jadłam nootropil w dawce 1600mg dziennie:P i jakiś tydzień po odstawieniu go poczułam dopiero jego efekty ;] zapamiętywanie nigdy nie było łatwiejsze ;DD co w sumie cieszy bo w za miesiąc matura i pełno zaległości w nauce ;((
1 piwno na piracetamie potrafi nieźle zakręcić ;D
„Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, bo tylko dawka czyni truciznę”

Paracelsus

Know Your Body Know Your Mind Know Your Substance Know Your Source
  • 682 / 7 / 0
tez mieliscie po piracetamie w chuj dobry humor? mi sie zdaje ze po wzieciu 1200mg wieczorem na drugi dzien mialem swietny humorek i cos mi sie zdaje ze byla to zasluga wlasnie tej substancji, kolejne dni bralem i tez bylo fajnie choc z czasem dzialanie lekko oslablo

taki ogolny pozytyw
Sun Was High (So Was I)
  • 76 / / 0
ja to normalnie mam dobry humor na codzień, tak dobry że niektórzy twierdzą nawet że ciągle jaram ;] więc tego u siebie nie zauważyłam. Jeden minus jaki odczułam to , że byłam strasznie senna pod wieczór :P
„Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, bo tylko dawka czyni truciznę”

Paracelsus

Know Your Body Know Your Mind Know Your Substance Know Your Source
  • 120 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ;] »
Ibuprom ma pseudoefedrynke;>;]
Uwaga! Użytkownik ;] nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / / 0
NiezdrowyAntoś pisze:

taki ogolny pozytyw
Właśnie jest coś takiego. Sam nie potrafię tego dokładnie określić, ale mam podobnie.
Uwaga! Użytkownik szkodnik forumowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 682 / 7 / 0
oj i sie zaczelo, lykam piracetam kolo 10 dni a kilka dni temu zaczely mi sie snic koszmary :p po prostu idac spac wiem ze tylko zacznie sie sen - przyjdzie koszmar - jestem pewien ze to przez piracetam bo nic innego nie biore a normalnie to mi sie takie rzeczy nie snia ;]

smieszne to moze i jest w dzien gdy pisze tego posta, ale jak sie juz sni to psychika robi oszustwo i sie boje jak cholera :D takie koszmary jak z dziecinstwa, brrrrrrrrrrr

taki oto poscik napisalem, niby nic, ale kolejna informacja odnosnie tej substancji (stalem sie tez duzo bardziej spokojny z tym ze nie wiem czy to zasluga piracetamu czy magnezu :cool: )
Sun Was High (So Was I)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.