4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3899 / 242 / 13
Tam się kryształki nie porobią tylko "kłaczki" didn't they?
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 3449 / 128 / 8
MnO2 nie krystalizuje, lolki
  • 574 / 3 / 0
Poprawka: Aż ciemne paprochy będą zostawać na ściankach.
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2011 przez ciezka bomba, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ciezka bomba jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Parathormon pisze:
Ad.1. - Wspaniały przepis ale na zjebanie kota... Po pierwsze, zasadę dawkujesz na ilość wody w celu osiągnięcia odpowiedniego pH, a nie na ilość efki... Po drugie, temperatura jaką wytworzy dosypka łyżeczki zasady zabije kota, lub skutecznie zredukuje potencjał; Wystarczy pH 9, ale ja to w zasadzie bym odparowywał lekko zakwaszoną wodę z kotem pod zmniejszonym ciśnieniem a nie bawił się zasadą; Kot w wersji freebase rozpada się bardzo szybko

Odnośnie twojego Nota Bene - Tak, dcm nadaje się do odparowywania w normalnej temperaturze, ale dobrze ci radzę, zrób ekstrakcję wg. podanego wyżej przeze mnie sposobu i na koniec zadbaj o pH 6 roztworu (wodny), po czym odparuj wodę pod zmniejszonym ciśnieniem lub nawet w pokoju (rozlej na b. dużej powierzchni). Powinny wyjść kryształy, jak dasz więcej kwasu, wyjdzie glut kleisty, jak mniej kwasu tym lepszy kryształ, ale optimum to tyle kwasu, aby było ph = 6 (im dokładniejsze narzędzie pomiarowe tym bardziej si)
no to dlaczego on jest w przyklejonym faq? :O
btw. wiem ze mozna po prostu ten gotowy roztwór zobojetnic kwasem do ph 6-7 i odparowac wode powoli, ale ja chciałem doczyscic tak jak jest w przepisie.
  • 3899 / 242 / 13
właśnie nie wiem, co to robi w fak :/ Może coś tam uważysz, ale raczej będzie tego nieopłacalnie mało i moze zawierać niezidentyfikowane półprodukty... Uwierz, lepiej tym sposobem co podałem a'la rhodium ;P
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 3449 / 128 / 8
Chyba nikomu nie wyszedł ten przepis na krystalizację, mylę się?
  • 102 / / 0
zalej 4 ml wrzącej wody i mieszaj aż do rozpuszczenia.
Emm, sterylnej wody czy wystarczy ta przegotowana? Do i.v.. Mam sól fizjologiczną ale czy to jakoś nie reaguje?
Uwaga! Użytkownik Minimalny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 340 / 4 / 0
ja pukałem zwykłą przegotowaną, a nawet mineralką (niegazowaną oczywiście) i nie jestem jedyny na tym forum, co tak robi, więc można, choć jeśli bardzo dbasz o siebie no to najlepsza jest woda do injekcji, wrząca ma być tylko dlatego, że się szybciej i lepiej rozpuszcza, możesz użyć nawet zimnej, ale dłużej trzeba mieszać (dla pewności najlepiej 5minut intensywnego mieszania)

poprawcie mnie jeśli się mylę, nawet nie chce mi się przeczytać tego co napisałem (koda <3 )
Kliknij, by zobaczyć prosty przepis na zajebistego metkata.
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona 
:finger:

Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
  • 102 / / 0
Chodziło mi o różnicę w korzystaniu z soli fizjologicznej zamiast wody iniekcyjnej.
Uwaga! Użytkownik Minimalny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
0.9% NaCl nadaje się do podania dożylnego i nie musisz się o nic obawiać
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jazda pod wpływem to nie tylko alkohol

USA: Kierowanie pojazdami pod wpływem środków odurzających – w tym marihuany i leków na receptę – staje się jednym z najpoważniejszych zagrożeń na drogach, choć problem ten wciąż pozostaje w cieniu jazdy po alkoholu.

Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.