Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
mam zamiar wlasnie jebnac w kanal ,przeczytalem tu jak to zrobic dokladnie ale mam 2 pytania
1.jak juz bede mial na lyzce rozpuszczony proch w wodzie to jak dokladnie odsaczyc za pomoca kawalka waty czy filtra,rozumiem ze kawalek waty nabijam na igle tak zeby nie wystawala i wciagam do strzykawki roztwor???
2.jak juz wbije igle w zyle to najpierw mam zaciagnac troszke krwi i z krwia wstrzykiwac tak??
Uwaga! Użytkownik hemp_gru nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 762 / 35 / 0
1. Zaciągasz do jednej, wpuszczasz do drugiej z kawałkiem waty/filterka, przepuszczasz raz albo kilkukrotnie do czystej pompki.

2. Tak.

3. Nie wal pudru po instalacji.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
ja bym to zrobil tak jak opisales, z tym ze: jeszcze jeden filtr do srodka tej plastikowej czesci igly (kontrolki), po filtracji ZMIENIASZ IGLE (strzykawki nie musisz). najlepszy filtr to taki do skrecania papierosow.

pare tematow nizej masz opis jak oczyscic amfetamine do prawie 100% czystosci i oznaczyc jej zawartosc w roztworze, przejrzyj chociaz...
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
sory ze znow pytam ale moglibyscie dokladnie napisac co i jak z tym filtrem i gdzie go wsadzic i jak i co po kolei
z gory dzieki
Uwaga! Użytkownik hemp_gru nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
ja pierdole .o.k. napisze ci ziom jak to zrobic, bo cos mi sie wydaje , ze i taknie zrezygnujesz ..tak wiec :
staff wsypujesz na lyzke , nie wim ile zapierdalasz , wiec nie polecam wiecej niz pol gieta ( przy zalozeniu , ze twoj towAr jest dobrej mocy ) na raz , tak wiec cos ok. polowki , moze nawet mniej na poczatek.wsyp to normalnie na duza lyzke , zalej ok. 100-150ml wody , najlepiej z pompki , co by miec pewnosc ile dajesz tej wody .ok?natepnie zapalniczka podgrzej towar od spodu lyzki tak azeby sie rozpuscil.. jezeli jest czysty ( w co watpie) rozpusci sie natychmiast ..moesz doprowadzic do niezanczego wrzenia..powinno wystarczyc ...jesli jest czysty, na lyzcze powinien byc czysty roztwor , nic ponadto... przezroczysta substancyja...jesli jakis chuj cos tam dosypal to z reguly tworzy sie cos na ksztalt kisielu.. wtedy jebac to , znaczy towar do kitu ..nie polecam wtedy dLSZYCH akcji , bowiem nie wiadomo co jest dosypanne,co za tym idzie - nie wiadomo co pstrykasz..tak wiec :
jesli towar czysty jest : zielone swiatlo. jedziesz dalej. mianowicie: towaar rozpuszczony , zarzuczas na to po prostu kawalek wydartego filtra wyjetego prosto z twojej ulubionej paczki szlug ..kladziesz go , on nasiaka ta substancyja .. po czem przykladaSZ DO TEGO FILTERKA POMPKE .. naciagasz temat do srodka owej strzykawki i... tyle . co tu duzo pierdolic masz to w pompce .. to masz to w pomce ,, twoje...dalej nic nie pisze , jesli nigdy nie pstrykales , to sie musisz nauczyc ,zle nie ja bede twoim nauczycielem. lepiej jak pierwszy raz poda ci ktos kto umie . taka moja rada, wiem ze pierwsze proby z reguly sa nieudolne, wiec 90% ze to zjebiesz.powaznie . latwo jest nie trafic za pierwszym razem w kanal, oj b. latwo..popros kogos kto wie .obserwuj i sie ucz\.. ale jednno musisz wiedziec brachu: NA CHUJ TA CALA NAUKA O GÓWNIE SKORO ZA LATEK KILLLLKA prosic bedziesz o sposoby i pomysly na to jak z tEGO nalogu wyjsc? wwiec pytam otwarcie: czy aby pewny jestes , ze napewno chcesz tEGO sprobowac? sie QRWA zastanow..
Kto miał wybór, ten go dokonał.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
moim zdaniem to co napisal kolega to bzdura, pewnie celowo ale tak sie nie robi :-p

popierwsze, nie chcesz walnac wiecej niz 100mg czystego towaru. wiec jezeli wydaje ci sie ze masz towar 40% czystosci to dajesz na sterylna lyche 1/4g [cwierc grama]. po drugi, dodajesz do tego max 2 centy [mililitry] soli fizjologicznej z apteki. jezeli cos sie nie ropuzcza to znaczy ze to syf i nie chcesz tego rozpuszczac podgrzewajac lyche.

feta jest asepyczna i teoretycznie nie masz prawa miec zakazenia. filtracja:

robisz sobie 2 male kulki z kawalka filtra papierosowego. wyjmujesz nowiutkia strzykawke 2ml i igle grubosci 0,45 lub 0,5. jeda kulke wpychasz od tylu do igly, dokladnie tam gdzie wlozysz zaraz strzykawke,czaisz??? druga kulke wrucasz na lyche/kapsel/whateva i zaciagasz przez nia twoj roztwor fety. jezeli masz mniej niz te 2centy na poczatku [bo np podgrzewales] to dolewasz troche soli fizj. i zaciagasz pompe do pelna czyli 2ml.

teraz zakladasz nowa igle bez zadnych filtrow, sterylizujesz przedamiona spirytusem, zakladasz staze, wkluwasz sie pod niewielkim katem na glebokosc 1cm w najwieksza zyle. jezeli w igle tam gdie dawales wczesniej igle pojawi sie ciemna krew, ZDEJMUJESZ WRESZCIE STAZE I WALISZ TO PO KABLACH ZIOOOOM
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
spiesze wyjasnic : istotnie sie pomylilem co do ilosci wody...:) zwyczajnie misie pojebaly miary ...jasne ze nie 100-150ml jak napisalem , ale wlasnie cent , no max poltora tej wody ...nikogo w blad wprowadzic nie zamierzalem ..sorki za zamieszanie ....
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
greenz pisze:
teraz zakladasz nowa igle bez zadnych filtrow, sterylizujesz przedamiona spirytusem, zakladasz staze, wkluwasz sie pod niewielkim katem na glebokosc 1cm w najwieksza zyle. jezeli w igle tam gdie dawales wczesniej igle pojawi sie ciemna krew, ZDEJMUJESZ WRESZCIE STAZE I WALISZ TO PO KABLACH ZIOOOOM
zuch chłopak, jeszcze niedawno ja Ciebie tego uczyłem hahahhahahah %-D
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
heh trzeba napierdalac hu u az sie zrobi i lecisz heh dalej
Uwaga! Użytkownik predator JP nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
ze co niby masz na mysli ? niekonkretna to wypowiedz ... :finger:
ODPOWIEDZ
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.