ODPOWIEDZ
  • 130 / 1 / 0
chyba ci sie cos pojebalo z ta cena MDMA
  • 14 / / 0
nie nie pojebało mi się na początku gość z pracy korr dawał mi za darmo dostawałem od niego 0.2-0.5czasami grama na wyjście na weekend porostu chciałem do niego od kupić zawsze dostawałem za free później jak jechałem do polski na urlop chciałem wziąć więcej pamiętam jak dziś styczeń 2007 z kralingen pojechaliśmy do r-dam na czerwoną na dziwki w ziołem równiutkie 50 gram za zapłaciłem za to 500euro/50gramów=10 euro za 1 pierdolony gram dla tego nie wkurwiaj mnie dosyć duże kryształy lekko szarawe koloru mlecznego jedno razowa dawka jaką stosowałem 0,12-0----------- 0,15 nie mam 10 ani 18 lat jak by to nie były reali to bym ci nie mówił oczywiście w Amsterdamie lub den hag były różne ceny Polacy na kempingach w puten czy( murkapele nie pamiętam jak się pisze tak się wymawia a nie mam czasu szukać bo jestem już na ćpany i wychodzę na imprezę płacili nawet 30 euro za grama ale nawet w Amsterdamie na czerwonej można było kupić [po 10-15 euro za gram w tym roku w czerwcu byłem i płaciłem w r-dam normalnie 10 euro
Uwaga! Użytkownik balltazarr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
niestety w polszy jest zdecydowanie drożej:(((
Uwaga! Użytkownik karwo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1180 / 43
5 pln xD ( centralna Polska )
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 8 / / 0
Gdańsk 5-8 zł
  • 4024 / 370 / 950
Niech ktoś mi wytłumaczy, dlaczego wątek o pigułkach za pięć złotych leży w dziale MDxx?
  • 14 / / 0
pokolenie Ł.K. pisze:
Niech ktoś mi wytłumaczy, dlaczego wątek o pigułkach za pięć złotych leży w dziale MDxx?
Hmmmm może nie pamietasz lub nie doświadczyles czasów kiedy dało sie dostać pixy po 5 zl i mialy one w sobie MDxx . Wiem, dla niektorych to jest nie do pomyslenia ale tak było! Białe serduszko po 5 zl w detalu ktore naładowywało Cię miłością .
  • 4024 / 370 / 950
Temat jednakowoż dotyczy czasów obecnych, a na dziś dzień niemal wszyscy jednak zgodnie twierdzą, że w pixach , szczególnie tanich, z reguły MDxx nie ma, co potwierdzają publikowane od czasu do czasu wyniki testów. Osobiście w swoim życiu zjadłem pół pixy (nie ciągło mnie nigdy), ale pamiętam czasy, kiedy znajomi konsumenci dzielili extasy na pól i płacili za nie do 30 pln. Nie mówię, że dobra piguła za 5 złotych jest niemożliwa, jednak niemal wszyscy użytkownicy w tym dziale opisują swoje doświadczenia z tymi bezMDxx . Był kiedyś w dziale LSD temat z opisami kartonów - skończył się śmiercią naturalną wraz z zalewem tektury z RC. Dla tego wątku, widzi mi się, przyszedł podobny czas...
  • 14 / / 0
A zgadzam się . Dawniej pille byly po 15-20 zł po których wpierdalało z butów. Byly też po 5 zl i nie byly wcale gorsze. Osobiście nie ingeruje już w to dzisiejsze dziadostwo. Po co producent ma męczyć sie z MDxx jak ma dziesiątki innych substytutów legalnych i także nielegalnych za ktore zapewne daje grosze, tak czy siak sprzeda to.
  • 4024 / 370 / 950
Ano. Ogólnie chodziło mi po prostu o to, że na dziś dzień "drops" = tabletka z jakimś narkotykiem...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.