Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 562 / 2
@Whotego nie do końca rozumiem rozpisz się bardziej, bo tyle naskrobałeś co kura pazurem. Przy czystym krysztale mety nie ma zwały i człowiek czuje się stosunkowo dobrze nawet przy przedawkowaniu.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 19 / 0
16 maja 2023Whotego pisze:
Jak odróżnić czy to przedawkowanie kryształu czy za mocna faza
I przy jakich objawach dzwonić na pogotowie

Not even once ;)

Czyżby pierwszy raz z „kryształem”? O jaki kryształ panu chodzi? Wiadomo, ze sciecha może porobić w szczególności jeśli sie sypie nie wiadomo co na oko pewnie mati mówił ze kosa %-D
Uwaga! Użytkownik przeCZOLG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 11 / 0
16 maja 2023Whotego pisze:
Hej to mój pierwszy post i mam pytanie
A nie widziałem nigdzie tego tematu
Jak odróżnić czy to przedawkowanie kryształu czy za mocna faza
I przy jakich objawach dzwonić na pogotowie
Sprecyzuj.
Jak zjesz 1g mocnej mety to raczej karetka na pewno bez tolerki.
mocna faza objawia się psychozą mocną ale przechodzi.
zależy jaki masz jakościowo materiał, waga ciała tolerka itd.
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

:papieros: :wino: :psycho: :ojeju: :ręka:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.