Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 71 / / 0
Witam.
Mogę sobie ogarnąc tramal. Ale mam jednak pewne obiekcje,jeśli chodzi o zażycie. Moja matka cierpi na epilepsje,a mój młodszy brat,który ma 15 lat,rok temu też zachorował,tyle że b.rzadko zdarzają mu się ataki,ja mam 20. Ale jednak ciągle nakręcam się na tramca,zwłaszcza od paru dni kiedy zacząłem prace sezonową w magazynie,gdzie mój kręgosłup dostaje nieźle w dupe,czasem nawet neimogę wytrzymać tego bólu. Napewno byłbym z tym ostrożny,ale pytam się was,czy warto spróbówać? Istnieje duże ryzyko że po 200mg dostanę epilepsji na całe życie? Dodam że od 3 lat biorę regularnie kodę,więc trochę w opioidach jestem obeznany,i mam nieograniczony dostęp do clonozepamu,więc mógłbym łykać do tramca.
  • 364 / 3 / 0
Po 200 mg nie powinno cię telepać... tym bardziej, że jak powiedziałeś - masz kontakt z kodeiną.
Raczej nie powinno być problemów, tylko na start nie bierz więcej jak te 200. Najpierw zobacz, jak podziała na ciebie dawka o której jest mowa.
Uwaga! Użytkownik mlodymechanik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 927 / 5 / 0
Mnie kilka dni temu dojebała padaka po 1800 mg tramadolu z retardów, a Ty się o 200 srasz %-D
taa, wiem tolerke na kodeine mam wyjebaną po sam sufit, ale ostrzegam was że to nie musi przekreślać drgawek po dużych ilościach tadka.
  • 189 / 1 / 0
mi przyszla po ok 500[-] wiec twoim zdaniem nie powinien uwazac bo ty ujebales 1800 i dopiero cie wziela? rozni ludzie rozne reakcje tym bardziej ze moze miec predyspozycje ze wzgledu padaczki w rodzinie
Uwaga! Użytkownik maniek123321 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
predyspozycje ma bo ma epilepsje wiec niech bierze morfine ktora padaczek nie wywoluje
Uwaga! Użytkownik maniek1233211 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / / 0
Myślicie że 200mg z 1mg klona nie wywołało by u mnie padaki? Jak już wcześniej pisałem mam predyspozycje. Warto ryzykować?
  • 189 / 1 / 0
nie wywowala ale ja bym na twoim miejscu jesli masz jakas chorobe na ktora przepisuja ci tramal powiedzial ze nie chcesz sie truc dodatkowo bzd na zabezpiecznie bo uzaleznia i niech w takim razie dadza morfine tabletkach ktora nie wywoluje padaczki
Uwaga! Użytkownik maniek123321 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 627 / 69 / 0
Maniek, ty chyba jestes nienormalny. Radze zmienić podejście do lekarzy i zaprzestanie traktowania ich jak idiotów. Myslisz, że jak koleś powie, że chce morfine, bo sie boi uzależnienia od klonów to potraktują go poważnie? Jak lekarz go wyśmieje, to będzie chyba najdelikatniejsza konsekwencja.

klon powinien Ci pomóc. są ludzie, którzy mają padaczkę, a raczą się Tramalem, oczywiscie zabezpieczajac sie klonem. Teoretycznie nic Ci się nie powinno stać. teoretycznie, bo każdy ma inny organizm, nie dowiesz się, dopoki tego nie sprawdzisz.
  • 1241 / 9 / 0
odpusc tramadol jest masa innych opiatow, masz padaczke w rodzinie az tak Ci zalezy na tym doswiadczeniu >?
tramadol jest dobry dla zdrowych cpunow na skreta i ewentualny detox
  • 71 / / 0
Np jakie? Inne opioidy? Mam dostęp jedynie do kodeiny. Ale jest jest nieekonomiczna. Biorę ją od ponad 3 lat (thiocodin). Aktualnie po 450mg jest mi miło,ale trwa to może godzine/półtorej. Potem czuje ją subtelnie. A czasem mam ogromnego wkurwa i jestem rozdrazniony. Chciałbym coś co czułbym przez pół dnia.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.