Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Mogę sobie ogarnąc tramal. Ale mam jednak pewne obiekcje,jeśli chodzi o zażycie. Moja matka cierpi na epilepsje,a mój młodszy brat,który ma 15 lat,rok temu też zachorował,tyle że b.rzadko zdarzają mu się ataki,ja mam 20. Ale jednak ciągle nakręcam się na tramca,zwłaszcza od paru dni kiedy zacząłem prace sezonową w magazynie,gdzie mój kręgosłup dostaje nieźle w dupe,czasem nawet neimogę wytrzymać tego bólu. Napewno byłbym z tym ostrożny,ale pytam się was,czy warto spróbówać? Istnieje duże ryzyko że po 200mg dostanę epilepsji na całe życie? Dodam że od 3 lat biorę regularnie kodę,więc trochę w opioidach jestem obeznany,i mam nieograniczony dostęp do clonozepamu,więc mógłbym łykać do tramca.
Raczej nie powinno być problemów, tylko na start nie bierz więcej jak te 200. Najpierw zobacz, jak podziała na ciebie dawka o której jest mowa.
taa, wiem tolerke na kodeine mam wyjebaną po sam sufit, ale ostrzegam was że to nie musi przekreślać drgawek po dużych ilościach tadka.
klon powinien Ci pomóc. są ludzie, którzy mają padaczkę, a raczą się Tramalem, oczywiscie zabezpieczajac sie klonem. Teoretycznie nic Ci się nie powinno stać. teoretycznie, bo każdy ma inny organizm, nie dowiesz się, dopoki tego nie sprawdzisz.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.