Wszelkie trensiwa lub inne imprezki tematyczne w okolicy - słać PM
https://www.youtube.com/watch?v=GKmEl6why6I
to chyba ci co boją się detntysty albo maja chroniczny kaszel-biora tyle w celach leczniczych
mi wychodzi że1200-2200 a więc dwa razy w tygodniu600-750mg.
Ale mniej niż 200 8-( takiej dawki nie odczówam wcale-nie czółem jej też na poczatku kodzenia-czułem anjwyzej lekkie uspokojenie nie opiatowa faze-
Chyba zazdroszcze tym co zaznaczyli tą odpowiedz....
ja zaznaczyłem600-2000w tym przedziale się zazwyczaj mieszcze-a mniej niż 600 nie biore nigdy no a raz w tygodniu kodze zawsze
Verv pisze: Ty, a przeszla Ci przez glowe mysl, ze branie mniej niz 200 tygodniowo moze oznaczac po prostu np. branie 450mg co miesiac?
moja wina ^_^
tak wyjdzie w niedziele, nie długo znowu będzie po 450 na dzien pozdro
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.