Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 17 / / 0
ogolnie slowa zawisic sie nie ma bo kazdemu cos innego pod kopula wymieka;/ ja nie mam halucynow tylko mam przyjebane mysli strasznie az starch myslec a pozatym mam zle samopoczucie nic mnei nei cieszy i czasem sie bardzo dziwnie czuje nie mam pojecia jak to okreslic jak juz mowilem bylem u lekarza rodzinnego i skierowal mnei an badania wyniki wyszly ok ,,, ale boje sie ze w mozgo mi sie cos przejebelo;/ ja bralem takie poejbane tabletki jakies 7 miechow temu od tamtej pory mam jakies chizy tlyko teraz niedawno sobie uswiadomilem co cos mi naprawde jest bo wczesniej eni bralem tego do bani a teraz sobie uswiadaniam to i jest hujowo;/ mam nadzieje ze jak sie wybiore do ajkiegos psychologa da mi jakies leki i mi przejdzie moze to nic groznego huj wie ;/
Uwaga! Użytkownik Bander1989 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1530 / 9 / 0
psychiatra wypisuje leki, z psychologiem to sobie mozesz pogadać. być moze masz depresje.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dodka »
no stary chyba dziwne zebys sie zawisil na amen po kwasie, nie? xD lol.. nie o to biega..piszac slowo zawiesic mialam na mysli nagle z dupy wziete momenty kiedy nie mozesz ogaranac co w twojej glowie sie dzieje..i do tego dochodza chore schizy..ale z tym drugim mozna jeszcze sobie poradzic..blizej okreslajac po prostu uczucie dziwnej fazy.. tylko ze chujowej fazy xp
  • 427 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dekadan »
nie mozna sie zawiesic tylko ludzie ktorzy widocznie jeszcze nie dorosli do takich powaznych psychodelikow maja problem ze swoim kaskiem i potem sami sebie krzywe jazdy nakrecaja - pamietajcie wiara czyni cuda a coniektorzy chyba wlasnie chca na sile wierzyc w te ''zawieszenia'' i potem sa smiechy na forum, no bo to smieszne jest
Uwaga! Użytkownik dekadan jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
masz racje stary nie ma takiego czegos jak sie zawiesic .... i tez nie mozna sie nakrecac bo samemu se mozna jakas jazde lewa wkrecic bez kitu czlowiek jest w stanie sobie wszystko wkrecic trzeba sie troche kontrolowac...
Uwaga! Użytkownik Bander1989 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1530 / 9 / 0
Co do zawiechy to znam goscia, który się zawiesił, ale na bdfie. Zawieszenie trwało tylko przez parę godzin fazy i polegało na gadaniu ciągle tego samego zdania :) :nuts: Potem luz, nie zraził się też do substancji czy dragów i chce jeszcze ;)
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 504 / 2 / 0
o człowieku. ja po LSD (coś 2-3 kartony) zawiesiłem sie na 3h na jakimś obrazku w biblii. to standard.
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 17 / / 0
juz wiem mniej wiecej co mi jest gadalem z typem co ma indentyczne objawy jak ja!!!! silna nerwica mi sie wdala przez te piguly jebane ;/ nie ogarnelem sie i huj ;/ zaczeles sie schizowac i teraz mam ;/ ludzie nie bierzcie zadnych swinstw dopuki jest z wami luss mowie wam kurwa !! pewnie myslice zze pierdole glupoty ale jakbysie mieli taki sam stan jak ja to byscie mysleli tak jak ja !!! huj na dragi;/
  • 2497 / 50 / 0
900mg DXM powinno pomoc uspokoic mysli
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 504 / 2 / 0
gadałem z nimi :-p
raczej nigdy już nie wezmą żadnego psychodelika".
[b]mushroom therapy.[/b]
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.