Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Zablokowany
  • 160 / 2 / 0
widze ze cisza tutaj niezła

[Depresanty - Miksy]
[b]!!!!!!!!!!!!!JESTEM DYSOCJAT NIE DYSOCJANT TO RÓŻNICA !!!!!!!!!!! :|[/b]

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Wszyscy się zgrzali, co mogą mieć do powiedzenia?

[Depresanty - Miksy]
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 4 / / 0
najbardziej przegięty temat, kurwa. Ten gość to jakiś cyborg, replikant, ciekły azot.
Na kolana.

[metadon 50ml+ampulki tramal 600+10mg klona+1,0mg fentanylu i.v]
Uwaga! Użytkownik Sympatyczny Jezus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
Kurwik pisze:
Wszyscy się zgrzali, co mogą mieć do powiedzenia?
że jest zajebiście!!!

[Depresanty - Miksy]
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 162 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Recoba »
Ja bym nawet 15mg DXM nie wrzucił do kody ...
Jak komuś się podoba to spoko.
Uwaga! Użytkownik Recoba nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Joker »
Norman pisze:
btw. koda + dxm w wiekszosci przypadkow uniemozliwia normalne funcjonowanie w spoleczenstwie xD
Zasadniczo, sam Dex też w większości przypadków uniemożliwia normalne funkcjonowanie w społeczeństwie ;]
Ubi bene, ibi patria - to po łacinie, gdyby ktoś nie wiedział. Z "Rozmów tuskulańskich".
Ale nie piszę tego by zrobić Ci przykrość i zaszpanować łaciną. Piszę to bo mam taką ochotę i nie ma to dla mnie większego znaczenia ;]
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
NIe, nie NIEEEEEE kurwa nieeeeee do chuja nie !!!!!

Nie pisz ze dxm w malej dawce, bo o takiej mowimy nie umowzliwia funkcjonowania miedyz ludźmi! CHodzi tylko o Zwiekszenie kodeiny a nie polaczenie tych dwoch stanow !! Jak ktos mowi ze nie zmiesza bo nie lubi dxm, to ja mowie, weź tyle dxm zebys nie czul wejscia, malutkie dawki nawet <100 do kody a bedzie dobrze. Ostatnio wrzucilem 90mg bo tylko tyle mialem do 300mg kody i podzialalo wzmacniajaco.

Nie chodzi o wymieszanie faz !

ehhhhhhhh
  • 77 / 1 / 0
Co myślicie o dwóch paczkach Antidolu 15 i jednym opakowaniu Acodinu wymieszanych razem w Coca-Coli 500 ml? Oczywiście ekstrakcje kody z antka bym przeprowadził też colą zamiast wodą. I ewentualnie dodał tak ze 100 ml spirytusu dla smaku.

Jak by było ze smakiem i zapachem tego? Czym doprawić, żeby się dało wypić?

Chce poczęstować dwóch kolegów magiczną colą, bo mi nie wierzą, że mogę coś takiego zrobić. Nie chce żeby ich rozjebało, tylko lekko poczuli tą magię... :-)

A i mam jeszcze Sudafedu 8 tabletek. Opłaca się dodać?
Uwaga! Użytkownik K.K.Baczyński nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 911 / 207 / 1
Nieprzeczytany post autor: dajmon »
kubaj0: gówniarski pomysł.
-ekstrakcja coca-colą może być niewydajna
-spirytus dla smaku? :-/ ten pan wzmocni obie substancje aktywne
-dopraw cytryną (kwasem cytrynowym lub sokiem z owoców), żeby dało się wypić
-kolegom możesz narobić problemów:
*kodeina i DXM w duecie dają silną depresję oddechową - koledzy pewnie nie są przyzwyczajeni i mogą złapać oddech dopiero w grobie (celowa hiperbola)
*koledzy mogą nie wyrobić na fazie
*na kolegów może nie zadziałać kodeina (dex też)
*któryś z nich może być nadwrażliwy na DXM
*raczej będzie ich swędziało (a chyba nie będziesz dodawał do tej "ambrozji" antyhistamin)
Chcesz się popisać kolegom? Zrób coś pożytecznego. Nie poczują tej magii.
Nie waż się dodawać sudafedu do tych wymiocin. W ogóle nigdy nie mieszaj stymulantów z DXM
Ostatnio zmieniony 15 maja 2008 przez dajmon, łącznie zmieniany 1 raz.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 254 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
Nie mieszaj alkoholu z paracetamolem.
Wątroba będzie mówić do ciebie przez sen "wypierdalaj do szkoły", jeżeli to zrobisz ;]
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.