Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 341 / 55 / 0
Widze ,ze dawno w tym wątku było pisanę więc pozwolę sobie odgrzebać. Dormicum dostałam w postaci 40 tabsów od pana doktora na detoks ambulatoryjny - domowy ,od helu, majusi, fenta czyli najgorszych opiatowych świństw. Do tego Depakine chrono i ketrel o tramalu zapomnial :D wiec mama przyniosla. Jednym słowem jak to pier ...zaaplikowalam w kabel to oczy jak pieciozlotowki i ogolne szczescie. Przypalilam sobie wlosy od swieczki, zadzwonilam do starych pytajac gdzie jest staza i wogole narobilam obciachu. Przysnelam na krzesle z telefonem w reku. Ale to wejscie dla mnie porownywalne do wejścia helu. Mowta co chceta dla mnie nowy brown. Clony, alpra - wg mnie gówno przy mido. Najgorsze jest to ze aby przespac skreta na czysto bez odrobiny syropu, (1 dzien straszny, drugi - dzis jest drugi, w miare ok tylko przymulona chodze)musze pukac co 2 h 7,5. Mieszam z olejkiem mietowym tzn tramcem w jednej pompce. I Dla mnie bomba.
Oby tylko z heleny nie wpierdolic sie w midę :)...
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 554 / 3 / 0
Jak ten Mida tak na ciebie działa to lepiej nie mieszaj z Helem, bo jeszcze padniesz od nadmiaru wrażeń...
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 637 / 17 / 0
Mieszałem mida z helem, z fentem, z majką i zawsze stan po tym jeszcze bardziej euforyczny i taki "śmieszno sedacyjny", bo jest wesoło, czasem się przyjśnie, ale ogólnie leży się w niewygondnej pozycji i czerpie radość z takiego ścierwiastego miksu.'' Były to jednak bardzo rzadkie przygody z tymi subst. Ogólnie to teraz odstawiam po ładowaniu majeczki i staram się sięgać po wsparcie w postaci mida mietek. Jest nawetcałkiem przyjemnie, metadon zabija skręta w 60%, a mida uspakaja psychikę i jeszcze kilka kolejnych negatywnych skutnków, Czuję się prawie pozytywnie, jeszcze klona dojebać i będę szczęśliwszy niż pod koniec ciągu na helu;p tylko 1,5 tabsa okazało się za mało, trzeba dobrobić tego mida przed klonem :/
  • 3205 / 176 / 0
Pukałem 20mg majki + połówka 7.5mg midazolamu i efekt wejscia midasa moge okreslic jako gwaltowne oszolomienie i o ile sama majka mnie nie "położyła", o tyle po takim miksie dostałem bardzo dużego luzu w mięśniach (no to benzo w koncu jest..). Na tyle ze gdy pukalem siedzac, po strzale glowa smiesznie odchylila sie do tylu.

Niesmiesznie jest za to dla psychiki. Nie akurat o stanie na fazie ale o cpaniu i.v. ogolnie.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 1 / 0
Jak jest w aptekach z dostępnościa leków z midem ? Lepiej prosic o Midanium czy Dormicum czy inne gówno? Żeby nie wyszło że skołuje recke a tu nie ma na stanie bo już tak kilka razy miałam ....
  • 77 / 1 / 0
Doustnie to tylko Dormicum drogo ( najmniej przypałowo ), reszta jest dożylnie za 0.00 więc większe ilość pewnie będą przypałowe. Żyła bankowo będzie przypałowa, kto przepisze zdrowo wyglądającemu i normalnie ogarniającemu człowiekowi dożylny środek usypiający? :nuts:
Uwaga! Użytkownik thebigbos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 1 / 0
No a Midanium? Przeciez tez jest dostepny doustnie...
Nie chce tego walic i.v. to wiem.
  • 77 / 1 / 0
To ja czegoś nie ogarniam...

http://bazalekow.mp.pl/leki/item.html?id=14652
http://www.swiat-zdrowia.pl/leki/midanium-3256
http://www.leki.med.pl/leki.phtml?rsz=n ... t=midanium
http://leki-informacje.pl/lek/kod-atc/4 ... zolam.html

Jest coś takiego:

http://leki-informacje.pl/lek/epar/2579,buccolam.html

Przeglądać nawet różne takie tam zawsze tylko dormicum i dormicum itd. Tak więc mogę zaręczyć ze 100% pewnością, że w aptece to tego się akurat nie dostanie :-)
Uwaga! Użytkownik thebigbos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 1 / 0
hmm.
Czyli ogolnie rzecz biorąc prosić o Dormicum 10 x 7,5 mg ? Bo 100 tab to chyba juz z deka podejrzane :)
  • 77 / 1 / 0
Ja wiem czy duża paka podejżana? Jeśli wyglądasz " normalnie " czyli kulturka, jakieś jeansy, spięte włosy najlepiej w warkocz, dobry perfum i koszula w krate %-D Recka idealnie wypisana " ładnie po doktorowemu " wybierz apteke z jakimś na oko bardzo obeznanym farmaceutom, zachowuj sie całkowicie normalnie luzik 0 stresu i dobrze jeszcze poudawać jakieś przeziębienie i dokupić jakieś inne tanie leki do tego. Jakby coś tam gadał to powiedz że masz nie raz problemy z zasypianiem ( rano później wszystko ok, a praca wymaga dużej koncentracji i musisz sie wyspać %-D ), a kupujesz dużą paczkę raz na kilka miesięcy z powodu oszczędności :finger: . /cut/. Właściwie to dobry pomysł wyszedł nawet :nuts:

Post traktuje wyłącznie o recepcie przepisanej przez lekarza. Na forum zabronione jest pisanie o podrabianiu, a tym bardziej o namawianiu do przestępstwa jakim jest podrabianie recept i następne wyłudzenie na nie leku - Dzielnicowy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.