Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 55 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mandark »
Wykładu nie słuchałem, przyznam, że nie chce mi się go ściągać. Natomiast słuchałem przed chwilą rozmowy z JKM w Radiu OFF, w której odmówił on rozmawiania na temat legalizacji narkotyków. Porównał je do samobójstwa i stwierdził, że nie chce się takimi rzeczami zajmować. A dla tych, którzy mówią, że UPR startuje razem z LPR tylko dla poprawienia wyniku i nie mają ze sobą nic wspólnego - Mikke dosyć wyraźnie pokazał w programie, że te ugrupowania będą działać wspólnie, jeśli dostaną się do Sejmu.
http://www.narkopolityka.pl/
  • 178 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: electric_terrorist »
jego syn podobno cpa (kurwina), tzn wlasciwie nie wiem czy to prawda, tak twierdzil koles ktory twerdzil rowniez ze kiedys dla neigo pracowal i wzial mnie ostatnio na stopa.
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Mandark pisze:
. A dla tych, którzy mówią, że UPR startuje razem z LPR tylko dla poprawienia wyniku
no wynik poprawili w pizdu %-D
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
WildMonkey pisze:
Mandark pisze:
. A dla tych, którzy mówią, że UPR startuje razem z LPR tylko dla poprawienia wyniku
no wynik poprawili w pizdu %-D

też chciałem coś takiego napisać, no ale nie kopie się leżącego :o)
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kaszel »
Sluchalem dzisiaj rozmawy przedwyborczej JKM z Seneszyn i natknelem sie na pewna ciekawa rzecz. Proponuje posluchac wycinka tej rozmowy od 7:25 do 7:30 gdzie JKM wypowiada dwa te same slowa. Co o tym myslicie?
http://youtube.com/watch?v=r8zBKEz6Ur4&feature=related
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: raphell »
Kaszel pisze:
Sluchalem dzisiaj rozmawy przedwyborczej JKM z Seneszyn i natknelem sie na pewna ciekawa rzecz. Proponuje posluchac wycinka tej rozmowy od 7:25 do 7:30 gdzie JKM wypowiada dwa te same slowa. Co o tym myslicie?
http://youtube.com/watch?v=r8zBKEz6Ur4&feature=related
żyd jak się patrzy! Musimy go zgładzić!
Uwaga! Użytkownik raphell nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 333 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: bastion11 »
NIECH ŻYJE JKM
Uwaga! Użytkownik bastion11 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 282 / 1 / 0
W związku z rozwojem wypadków tu: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=24406 pozwalam sobie przywołać ten temat, który chyba jest właściwszym miejscem do roztrząsania sprawy JKM i UPR.
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 883 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
mógłbyś zacytować tutaj, bo TVP się upomniało o ten materiał.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 282 / 1 / 0
Elwis pisze:
mógłbyś zacytować tutaj, bo TVP się upomniało o ten materiał.
Który znaczy ?
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.