Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1474 / 15 / 0
Przypuśćmy, że chce rozpuścić Ketamine np w wodzie mineralnej...
Nie będzie później żadnego problemu z odparowaniem? Tj problemu wiadomo, że nie będzie, ale jak dużych strat moge się spodziewać rozpuszczając ok. 50g?
Tzn 1l wody na 10g powinien chyba starczyć i nie być jednocześnie za duża ilością?
Doradź ktoś jak to najrozsądniej ogarnąć
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2011 przez Qlim, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3362 / 352 / 0
W zdemineralizowanej lepiej.
  • 3206 / 176 / 0
Szykuje się 2-MeO-Ketamina, będąca analogiem ketaminy. Ma działać identycznie lub podobnie do ketaminy, jednocześnie mając inne (mniejsze?) dawkowanie.

Może to być dobra alternatywa dla ludzi chcących spróbować K a nie mających dostępu do K.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
A czym będzie się takowa różnić od MXE?
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 3362 / 352 / 0
limitbreaker, jakies raporty / opisy / szczegoly chemiczne juz sa?
  • 3206 / 176 / 0
Nie i prędko nie będzie.

Synu, tym, czym ketamina różni się od metoksetaminy.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
Dziś biorę 50 mg w nos na przetarcie szlaku. Krok drugi to 350 mg w pysk i mam w związku z tym pytanie - ile taka ilość (przy wadze 80 kg/192cm) będzie mnie trzymać i jak wygląda dzień po ?
  • 1857 / 70 / 80
Dzisiaj pierwszy raz spróbowałem 50mg, i powiem że generalnie gdyby nie czas działania to trudno byłoby mi wymienić różnice między tym a MXE. Działanie miało w sobie też jakby lekki DXMowy klimat, było tak bardziej zimno/syntetycznie niż ciepło opiatowo jak przy MXE.
Czas działania jak dla mnie bomba, można powiedzieć że działanie zamyka sie w ciągu godziny od sniffa, bardzo praktyczna sprawa bo dzieje sie tyle samo co na innych substancjach ale skondensowane do godzinnego dysocjacyjnego tripu.
Jeszcze jedna rzecz którą wychwyciłem to to że bardzo mocno znieczula w porównaniu do innych dysocjantów.

Jutro wchodze w K-hola to dopisze kolejne spostrzeżenia.

08 cze 2012, 14:56 / scalono - surveilled

Szczerze mówiąc zaskoczyła mnie ta keta tym że fajerwerków nie ma, miałem jakieś błędne wyobrażenie że jest to "wizualne mxe" ale wizuali nie uświadczyłem, nawet jednego CEVa. Czas działania zdecydowanie lepszy niż mxe bo nie ważne ile sie walnie to po godzinie jest sie już dość blisko punktu wyjściowego, tzn jeszcze jakieś 2-3h można być troche skołowanym i mieć zaburzenia przestrzeni ale nie nazwałbym tego czymś wartym wspominania.
Gdzie przy mxe intensywność działania taka sama tylko rozciągnięta na 4-6h a tu to skompresowane do 1h.

W małych ilościach przyjemnie podbija humor, można sobie cały dzień tak dociągać po 25-40mg co jakieś 40min, ale żeby było gut trzeba snifić odrazu 200, mniejsze ilości troche zajeżdżają marnacją.

All in all - bardzo dobry dysocjant ale nadaje sie tylko dla lubiących dysocjanty( o ile cenowo im to odpowiada). mxe to praktycznie to samo tylko że legalne i długo działające.
  • 2310 / 11 / 0
... ja to bym ta ketamine zapodal sobie per rectum Rzecz jest godna IMHO - wnioskuje tak na podstawie zagranicznych raportow !
  • 1876 / 23 / 0
Lewsorkętnego izomeru ketaminy wystarczy w zupełności 150 mg na k-hole'a . Racematu trzeba by z 250 mg przyjebać .
To że nie miałeś wizuali po 50 mg to ja sie wcale nie dziwię hehe. Mi niedługo wpadnie w łapkę prawoskrętny izomer ket to wtedy będe miał juz rozeznanie w rózniacach pomiędzy poszczególnymi izomerami.
Zauwazyłem też że chociaz ket działa najkrócej z wszystkich arylyckloheksyloamin to powoduje z nich najsilniejszą tolerkę , nie ma sensu tego brać częsciej niz raz na tydzien bo tylko marnowanie substancji oraz jakości tripa.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.