Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2011 / 124 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
im mniej dodatków, tym lepiej, dlatego pytanie nie jest imho głupie. Proponuję zadać w FAQ. GP też ma trochę racji, ale w Howto nie polecałem zjadać więcej jak jednego opakowania Neo, właśnie z powodu podrażniania ukł. pokarmowego i szansy na bełt. Jako drugie opakowanie lepiej wziąść thiocodin.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 105 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qax »
Dzisiaj wypróbowałem kodeinę z NeoAzariny i powiem, że naprawdę mile mnie ten lek zaskoczył. Połknąłem dwie paczki czyli 200 mg i skopało mnie jak 300 z antidolu ;) Nie odczułem żadnych bulów brzucha, może coś tam troszkę w nim pobulgotało ale ogólnie spoko. Tylko ta cena...
  • 298 / / 0
Nieprzeczytany post autor: qqq111 »
Najlepsze jest to, że jak idę do apteki i proszę Thiocodin i słyszę, że nie ma, to pytam o Neoazarinę. I to i to na kaszel, więc farmaceutki się nie sadzą.
  • 24 / / 0
neo
Nieprzeczytany post autor: coxaaa »
a ja wam powiem ze piekna sprawa ta neoazarina, piekna opiatowa bombeczka ku mojemu zaskoczeniu jest - w kazdej postaci tak samo piekna :]
  • 24 / / 0
.. i pytanie do Was : macie jakis patent na pozbycie sie z neoazariny tego ohydnego tymianku ;)> ? jakas ekstrakcja itp.? jest sens? pzdr
  • 2146 / 288 / 0
[quote="coxaaa"]
.. i pytanie do Was ]

Lubisz mieć pod górkę, co? Na chuj wydawac kase na droga neoazarinę i pozbywać sie tymianku, jeśli mozesz kupić tańszy antidol i zrobic ekstrakcje?
teleportuję sie w głąb siebie czy do intergalaktycznego obrębu... nie ma ludzi, nie ma trendów... telefonów, sukcesów ani błędów... spraw nie ma, więc nie ma pędu...
  • 432 / 1 / 0
Wszystko jest w "Howto" ty pieprzony zjebie :rolleyes:
Ostatnio zmieniony 12 marca 2010 przez 1waytikt2tickletown, łącznie zmieniany 1 raz.
off
  • 1211 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
ile kosztuje ta neonaziolina? bym se przyćpał dzisiaj.
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 331 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nirvana »
5-6zł.
10mg kody×10 tabletek.
Ostatnio zmieniony 13 marca 2010 przez Nirvana, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1069 / 12 / 0
ja dzis (przed 10 minuty) zaplacilem 6.20 czekam az sie zacznie i potem zdam relacje jak sie ma do antka i thio
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.