Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
unrealism pisze:Trzeba przyznać, że tramadol to nie taki prosty zwierz. Można go brać parę razy, nawet w dużych dawkach, ale nie osiągnie się oczekiwanego. Mówię to na przykładzie paru osób. Trzeci, czwarty, piąty raz nic, albo źle. Ale już za szóstym podejściem może być pięknie. I dłużej niż po kodeinie.WildMonkey pisze:ale za krótko, ledwo się człowiek wkręci a już przechodzi. Trampek ma dłuższe działanie, ale widać nie wszystkim się ono podoba. Ja go w ogóle nie czułem, aż do pewnego razuCo więcej było to kiedy koda działała już słabo.
Wiem co mają na myśli ludzie mówiąc, że zjedli i nic nie czują. U mnie receptory zaczęły pracować jak należy po 3-4 spożyciu. Warto było ^_^
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Btw, słyszałem że pigułki mogą słabiej klepać, po tramalu? Jak to się odnosi do rzeczywistości?
Nie powiem, po 350mg z kropli ujebałem się jak prosiak, ale miłe to to nie było
Ja ostatnio tylko krople. Krople i kawa. Dopiero potem jakiś alkohol. Ale w takich dawkach, żeby nie przepić przyjemności, co już parę razy mi się zdarzyło; wtedy nie zawsze było miło :rolleyes:
czajnikof pisze: Btw, słyszałem że pigułki mogą słabiej klepać, po tramalu? Jak to się odnosi do rzeczywistości?
pod wzgledem pozytywnych efektow tramadol oczywiscie bije kode na glowe, jednak w moim przypadku negatywne efekty dyskwalifikuja go. a szkoda.
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.