Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Poczułam gdzieś koło 100. Zresztą zazwyczaj mam taki zwyczaj, że krojąc groszka na części albo dodaje albo odejmuje i koniec końców sam diabeł wie, ile tego pochłaniam.
Krojenie ''groszków' bywa zdradliwe; często na początek zapodaję sobie setkę w większej pompce (nie lubię rozpuszczać 'na styk', a 2ml wody = max 120mg M), potem po pierwszej fali ulgi przychodzi uczucie niedoćpania i człowiek wraca myślami do połówki turkusa schowanej gdzieśtam - teoretycznie na jutro czy nawet pojutrze, popojutrze.. - i ostatecznie zapodaje sobie te dwieście, zalicza wyrwę w pamięci bo po drodze łączy z winem i kloniaczami, a nazajutrz z wielce zdziwioną miną otwiera swój 'skarbiec' i widzi jedną całą tabletkę mniej.
Dziś setka poszła, ale dupy nie urwało; krążę właśnie myślami wokół pozostałej połówki...
Przemogłam się do podawania w piątkach, lepsze to niż rozdrabnianie się na dwójki, nawet jeśli czasami tłok odmawia współpracy.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Reisende pisze:Spokojnie, na taką dawkę bym się nie ośmieliła po dłuższej przerwie. Mam jeszcze jakieś tam resztki rozumu ;)
Reisende pisze:Koniec końców, pewnie będzie tak ze dojdę do tej setki na przeciągu doby od pierwszego strzała
To się nie pozabijajmy.
Są bardzo dobre miksy z morfiną, ale nie będę pisał, bo znów Stary Dziad mnie opierdoli, że polecam zbyt mocne rozwiązania.
Albo napiszę, że tylko dla mocno wtajemniczonych ze sporą tolerką:
1. morfina + diazepam + petydyna
2. morfina + diazepam + diphergan
3. morfina + fentanyl + diazepam
Natomiast speedballe na morfinie są dość kiepskie. Morfina w miksie z amfetaminą, 3-mmc czy innymi ketonami zwyczajnie mi się nie podobała.
sprawdzone_info pisze:Morfina z relanium jest dość oczywistym miksem, dlatego że diazepam obniża wręcz znosi reakcję histaminową po morfinie.
Miks majka + difka + rolki musi być zajebisty (skoro majka + rolki taki jest), prawda to że difka bardzo szczypie w kable ? Jest to jedna z nielicznych substancji, które mam na codzień a których nie próbowałem iv właśnie przez powyższe, zawsze wolałem ją zjeść. I difka raczej nie potęguje wjazdu, czy może jednak ?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.