Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 732 / 57 / 0
Ja tam nie susze, wyciągam scyzorykiem z samary odp ilość, rozcieram max cieniutko, wyciągam sobie w tym momencie cały zestaw a w międzyczasie schnie towar. Dosłownie po 20-30 sek jednym ruchem karty odklejam może 2 razy przetasuje i Sniff. Po co suszyć skoro samo schnie od razu tyle ile akurat wyciągnę
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 260 / 3 / 0
Ja tak samo jak kolega wyżej robiłem z pastą, po co 20 min czekać, jak to tak w nosie ma się rozpuścić, więc będzie mokre. :D
  • 732 / 57 / 0
ale to nie jerst mokre, nie zakleja nosa... ja mowie ze jak sie cieniutko rozetrze bo wysycha w 2 minuty a nie 20 :)
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 2 / / 0
Miał ktoś z was styczność z amfetamina o konsystencji błota (na worku w którym to dostałam były jeszcze krople pomarańczowej wody ale po przełożeniu tego w pakiety wyglada po prostu jak błoto) w kolorze pomarańczowym? Nie lekko zabarwiona tylko pomarańczowy jak makrela w sosie pomidorowym. Ludzie sie zachwycają a ja bym chciała wiedzieć skąd kolor i dlaczego taka konsystencja?
  • 7 / / 0
Pewna jesteś że to amfetamina, opis pasuje do metaamfetaminy.
  • 2 / / 0
Na 100% amfetamina. Podobno jak to przekopie to konsystencja zrobi sie normalna ale nie wiem czy jest sens to robić, przeciez chyba chodzi o jakość a nie o wygląd.
  • 44 / / 0
Wygląd, zapach, smak to jedyne czynniki, którymi mozna sie kierowac, zacheta by sprobowac, lecz za niezawodny wyznacznik brany, swiadczy ze czlowiek niedoinformowany. Są sole-siarczany, fosforany, higroskpijne chlorowodorki, sa tez rozne izomery-d czyl, - czy +, R czy S. Wszystkie mozliwe rozstawienia pysznego jedzenia, zaszufladkowane nie sa, kawałek teczy dostają i sie z brudu cieszą. Mała anegdota- o zapachu kwiatu dama, rozpalona lsni, promienie, w nosie pyłki, uczulenie? nie mam, gorzki czar goryczy, mamba z tredowatej piczy. To nie trawa, zeby rosa, rozpuszczalnik aby ciosa waga wieksza, dla świń pasza, ipa, eter, toluen, kasza bez twarogu, cóz za pasza.Symptomy ktore piszacy posta sie kieruje przy wyborze, jesli ma, twarde grudy młotkiem, w wodzie rozpuszczalne w pełni, co nie, kotkiem, pionowe zrenice, neci anal, dziewice, fejsbuk kolezanki, jak potrojne lajki, schlebił kutasem wygląd kolezanki. To nie jej wina, ze na twoj widok mokra, czy to Ewelina, nie to Plastelina.Ludzie, pany, entuazjasci wszelkiej masci, nie klasyfikujcie fety po kolorze, niestety, to odpady, wady, nie Edenu sady. Podsumowujac sądzę, ze nieswiadomie cos porzadkujecie, lecz nie istote, a odpad za punkt, w jakim miejscu, szufladzie spocznie wład, nie macie pojecia, nie ładnie tak, to nie jej wina, ze urodzona w syfie amfetamina, spryskana perfumami, śledziem jebie z pyska, niepotrzebne obelgi, przezwiska, a osoba rzetelna, zdolna, chęci pelna, ktora uzna, juz czas, Andersena bajki, krolewna śniezka, gusla czary , sprytna clon popity, lykiem makiwary łyk za łykiem, wirgadium lewiosa z torby do nosa, pobudka, po jej warkoczu z wiezy do ogródka, brakujace metry, lina w dloni, ała-boli, thicodin zjedz, ukoi, skruszyl pieta by mdlosci, wyjal niczym z ryby osci, dolewajac soku, pita, tak zdobyta sniezki psita.
  • 55 / 1 / 0
Pasta. Moc ogromna. Pożarte karty, ale dlaczego tak jebie spirolem?
Uwaga! Użytkownik zasadniczy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 1 / 0
Pewnie dlatego żę rekrystalizowana przy użyciu acetonu i etanolu, wychodzi mocna jak skurwol ale straty w materiale są znaczne [*]

A jak chodzi o rodzaje to ludzie - w tym ja - często jedzą coś co nie jest amfetaminą tylko mieszanką rcków i chuj wie czego. Jakie było moje zaskoczenie kiedy okazało się że feta nie rozpusszcza się zbyt dobrze w wodzie tylko tworzy zawiesinę a a to co latało po mieście przez dłuuuugi czas to były jakieś dopki z różną wersją wypełniaczy.
  • 328 / 24 / 0
amfetamina o konsystencji drobnego piaseczku, minimalnie żółtawa, gorzki spływ. Wypełka robiona kofeiną, czy to zwykła feta? Bo zawsze fuka kojarzyła mi się z bialutkim puderkiem, niczym mąka albo cukier puder?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.