Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Witam. Czy trwałość 1p będzie znacząco różniła się od zwykłego LSD? Jeżeli będzie przetrzymywane w ciemności aluminium oraz w samarce bez powietrza? Może duże ilości kartonik ów warto byłoby zapakować w folię próżniowo zgrzewaczką? Co myślicie?
  • 3651 / 999 / 2
Wytrzymałość będzie taka, jaką zapewnisz. Odstępstem jest ETH-LAD, bo te już chyba niedostepne cudo wybitnie szybko degraduje. Możesz zrobić to co powiedziałeś, dodatkowo wwalić do zamrażarki, to i chyba latami powinno być zdatne do użycia.
sky is the limit
  • 1066 / 158 / 0
28 stycznia 2020blackgoku pisze:
Wytrzymałość będzie taka, jaką zapewnisz. Odstępstem jest ETH-LAD, bo te już chyba niedostepne cudo wybitnie szybko degraduje. Możesz zrobić to co powiedziałeś, dodatkowo wwalić do zamrażarki, to i chyba latami powinno być zdatne do użycia.
kurwa a ja zamiast w zamrażalce trzymałem w lodówce.... tzn kartony owinąłem folią aluminiową tak z 4 warstwy, potem do strunówki, to do pudełeczka i pudełeczko w lodówie.

lepiej to pudełeczko do zamrażalki tak ?

w tym pudełeczku i lodówce trzymam już z rok czasu. teraz na wiosnę chcę jeść zobaczymy co z tego będzie papirusy 105 ug

kiedyś trzymałem przez rok czasu tak samo jak powyżej tylko nie w lodówce a w piwnicy, tam temperatura 16 stopni były mocarne hare kriszna 300 ug,

zjedliśmy z ziomkiem na pół zero efektów..

p.s ide przełożyć do zamrażalki pudełeczko lol
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 3651 / 999 / 2
W lodówce często może panować wilgoć, szczególnie jak chłodzenie jest kiepskie. Jak byś wyjmował z zamrażarki to nie otwieraj od razu pakunku tylko pocxekaj az wyrówna się z temperaturą otoczenia, bo inaczej będzie wilgotne.
sky is the limit
  • 1066 / 158 / 0
@ up kurde no trudno człowiek się uczy całe życie

może nic straconego jeszcze..

ale nastawiam się na najgorsze że już po frytkach
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 3651 / 999 / 2
o ile to nie ETH-LAD a opakowanie było szczelne to powinno jeszcze się nadawać do zjedzenia.
sky is the limit
  • 44 / 7 / 0
Ludzie nie panikujcie z tą trwałością. Wystarczy włożyć do książki i są bezpieczne na lata. A wsadzanie do lodówki/zamrażarki to wielka bzdura i przesada. Wręcz zaszkodzisz papierkom.
  • 2104 / 467 / 37
Podasz jakiś dowód, że trzymanie w chłodnym szkodzi LSD? Kolega t.rydzyk latami tak przechowywał kartony i wszystko było ok.
Lubisz koks?
  • 44 / 7 / 0
Dowodów niestety nie mam, bo nie prowadziłem badań. Ale kolega kolegi powiedział, że można zawilgocić karton i coś może pójść nie tak. Jak już wcześniej nadmieniłem, nie ma co się srać. Wystarczy ulubiona książka ;)
  • 2429 / 584 / 155
U mnie kwas leżał 3 miesiące w samarce (suche, zacienione miejsce) i zadziałał normalnie.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.