Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 802 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
..no co ty night garden.....niezaglebiaj sie tak.. :-)
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 0 / 1 / 0
Ze dwa latka temu, poszedlem do kumpla na nowe mieszkanie. Na dzień dobry poszło szkiełko. Jebneło mnie całkiem nieźle, ale uznalismy, ze trzeba się zabezpieczyć na gastro. Oczywiście mieliśmy wiecej jaranka :) Wspólnie ustaliliśmy, że kupimy chałwę - bo słodkie to i na zbaczku nieźle wchodzi. Zajebany pobłądziłem troche po osiedlu, w końcu jednak wróciłem ze sklepu z zakupem. Walnęliśmy sobie po wiaderku i zapusciliśmy film. Byliśmy tak zajebani, że po 2,5 godziny kapnelismy sie że oglądamy go bez polskich napisów, a gdy załączyło się gastro okazało się, że zamiast chałwy kupiłem chałkę :) Niby chała ale przy gastrogigancie weszła zajebiście :)
Uwaga! Użytkownik Rycerz Bakania nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
[quote="Rycerz Bakania"]
po 2,5 godziny kapnelismy sie że oglądamy go bez polskich napisów, a gdy załączyło się gastro okazało się, że zamiast chałwy kupiłem chałkę ]

Hahaha, mega ROTFL :-D Poprawiłeś mi humor.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: THC »
deler pisze:
Nagle strasznie mi się odbiło jak bym wypił z litr coli, a z nosa w górę zaczęła unosić się gęsta chmurka jakbym sztachnął się szlugiem
heh może jak brałeś bucha od tego kumpla to zapomniałeś wypuścić :-p
ehh.......
  • 213 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: syncro »
deler pisze:
Nagle strasznie mi się odbiło jak bym wypił z litr coli, a z nosa w górę zaczęła unosić się gęsta chmurka jakbym sztachnął się szlugiem
Ja tak kiedyś miałem w gęstej kolejce w makdonaldzie w Katowicach ;)
Kumpel patrzy na ten dym i mowi: "kurwa! skąd ty to wziąłeś!?"
Uwaga! Użytkownik syncro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 352 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
Moj ziomek tez takie cos ma. Kiedys jechal ze starą ze szkoly i mu dymek w furze polecial. przyyyypałowa sprawa taka dolegliwosc :D
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 884 / 31 / 0
Też tak parę razy miałem, nawet po szlugu raz :)
Wygląda to... osobliwie.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Nie połykajcie dymu :-D znam człowieczka który się tego wyuczył :nuts:
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 645 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
j.w. to jest od połykania dymu. nigdy tak nie robie bo to chujowe jest i w niczym nie pomaga
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 884 / 31 / 0
No na litość boską, przecież nikt naumyślnie nie połyka dymu :nuts:
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.