@Demis Trochę jak pijana chodzę, kręci mi się w głowie, ale jak siedzę to chillout :) Do tego 2g Tramalu 1g tabsy i 1g krople, które szybko weszły. Nie tak bywało się naćpanym
Wypisała mi 200 mg trampka przez 24 / h.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Czy jak zapodam 1/3 standardowej swojej dawki albo 1/4 z rana -około 8-mej, to kiedy mnie benzo-niedojebanie chwyci mocniej?
That's why we get fucked up
I can still feel your touch
I still do those same drugs
All I ever wanted was a Benz and a bad bitch
alpra przyjemniejsza w działaniu ale klon bardziej narkotyczny, czujesz się jak z waty. Można wręcz stwierdzić, że alpra to lek a klon to takie trochę ćpańsko. Ale tak samo uzależniają
29 lipca 2018STR88 pisze: MIDAS TO JEST KRÓL BENZO JAK LEW JEST KRÓL DŻUNGLI
btw. mógłby ktoś podrzucić linka do takiej tabelki z charakterystyką porównawczą benzodiazepin tj przykładowo zawierała x mg klona = x mg alpry itd. Pamiętam, parę lat temu się na nią tu gdzieś natknąłem.
Odstawiłem praktycznie całkowicie alkohol więc pewnie stąd nagle większe zużycie benzo. Przynajmniej wenla mi się rozkręca, to łatwiej z benzo sobie zejdę, jeszcze na pregabalinie.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.