4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 156 / 3 / 0
No patrze właśnie i myślę, że wciągane będzie git:P pzdr
House Of Pain - Jump Around (Schranz Remix)
  • 246 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fouc »
to potwierdź jutro że było git :)

dodam ciekawy skutek uboczny, który znalazłem w wiki - bruksizm :) śmiałem się jak o nim przeczytałem, a okazuje sie ze od trzech godzin non stop żuje swoje zęby i przez sen je zjem zapewne.
  • 153 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
Bruksizm nie jest taki ciekawy, uważaj żebyś nie zjadł swoich zębów.

Zolpi jest dobre na sen ALE odczekaj jakiś czas od ostatniego sniffa, bo inaczej doznasz psychodeli, nie snu.
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 70 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kortah »
---------
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2010 przez MaciekB, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 139 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: krukmanek »
Dzisiaj pobiłem nowy rekord - 0,5g mefa dożylnie w pompce 5ml.
Dodam jeszcze do tego że w niedziele trochę popiłem, a od wczoraj nic nie jem bo poniedziałek rozpocząłem od przyrządzenia metkata z acataru. Skończyło się to na 6 paczkach, a ostatni strzał był około 4 godziny nad ranem.
Usnąłem dzisiaj o 9 a listonoszka z paczuszką obudziła mnie po godzinie 13.
Taki zmarnowany postanowiłem że spróbuje całą połówkę na raz, bo przez metkata słabiej poklepie.
Moc 500mg na raz jest przeogromna, serducho o mało mi nie wyskoczyło z klaty a ciśnienie było dość mocno odczuwalne. Było to rzędu 141/87 a puls ponad 190 więc ostro %-D
Nie zjedźcie mnie ćpunki za nieodpowiedzialność, póki co wszystko u mnie działa jak w zegarku więc o zdrowie się nie boje, ale odradzam robić na sobie takich eksperymentów jak ja ^_^

Hehe, i co jestem hardkorem, czy bezmyślnym ćpunem? ;]

Edit:
@Bodzio, no jebło mi się miało być 87, już zmieniłem
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2010 przez krukmanek, łącznie zmieniany 2 razy.
No Risk, No Fun :]
  • 150 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: aenedue »
.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2015 przez aenedue, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik aenedue nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
krukmanek pisze:
a ciśnienie było dość mocno odczuwalne. Było to rzędu 141/67
Górne lekko podwyższone a dolne niskie?
Nie pojebało ci się?

Idealne to 120/80. Dolne jest ważniejsze 90+ to już źle. Górne nawet przy 150 nie straszy za bardzo.

@krukmanek widzę, że zmieniłeś, może nie odpowiadaj na posty w postach powyżej bo ciężko się potem połapać o co chodzi.
W każdym razie myślałem, że meph bardziej podbija ciśnienie. 140/87 to ja mam na trzeźwo i nie uważam, że to jakoś fpytę %-D
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2010 przez Bodzi0, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 351 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: KrimsonKing »
Krukmanek, uspokój się. To wyczyn porównywalny z wypiciem 0,7 duszkiem. :nuts: Jak ci się w głowie nie popierdoli, to w nerach. A jak nie w nerach, to pikawa ci padnie. I co, w wieku lat trzydziestu z butlą na wózeczku za sobą i w maseczce tlenowej będziesz noga za nogą pięć minut do kibla szedł i modlił się, żeby przy sraniu nie wykorkować?
  • 139 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: krukmanek »
No może ciśnienia tak strasznie nie podnosi, ale puls to już sporo za dużo co nie ? %-D
No Risk, No Fun :]
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
krukmanek pisze:
No może ciśnienia tak strasznie nie podnosi, ale puls to już sporo za dużo co nie ? %-D
Ano, puls wysoki w chuj to ci trzeba przyznać. Czyli rozumiem, że celujesz raczej w zawał niż wylew?
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.