btw.
kriSS23 pisze: mam na mysli naprawde dobry, niech wystarczy wam to ze pochodzi z czech tzw. Piko/Czesiek
kriSS23 pisze:Poszukuje sposobow/lekow na pozbycie sie tego ! POMOCY !!!! :/ Bo to niszczy zycie :/ ...
Monty Burns pisze:To właśnie jest najgorsze, że w fazie depresji przypominasz sobie o wszystkich żenujących zuchwałościach, wszystkich błędach popełnionych pod wpływem chorobliwie zawyżonej samooceny i spadasz na samo dno.
U mnie zmienił się tok myślenia, wszystko przychodzi łatwiej, nie interesują mnie błahe rzeczy których nas uczą w szkole, większe zainteresowanie sztuką, dodatkowo już nie wyobrażam sobie życia bez psychodelików i współczuję "trzeźwym. Fizycznie- Nerki jakoś mnie nie lubią, problemy z wytrzymałością, ciągły "high" mimo długiej abstynencji (ponad miesiąc), "kurz" na oczach (nie mylić z mętami)
Zainteresuj się błahą poprawną pisownią .- Fatmorgan
Powód: literówki, ortografia
Monty Burns pisze:@szalony kot Nie wiem. Można się starać salwować poskramianiem myśli indukujących te stany, ale jest to skuteczne tylko do pewnego momentu. Każdy kto doświadczył snucia euforycznych planów w fazie manii albo też dał się wciągnąć w wir negatywnych myśli w fazie depresji wie o czym mowa. Z tego co o tej chorobie piszą na internetach wynika, że wywołują ją zaburzenia poziomu dopaminy, serotoniny i noradrenaliny. Rozwiązanie dylematu czy pierwsze było jajko - myśli, czy też kura - brak równowagi neuroprzekaźników może być kluczowe dla odpowiedzi na pytanie o skuteczny sposób radzenia sobie z nią.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.