Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 953 / 4 / 0
jest taki żel do mycia twarzy na reckę, cleanance, bardzo, ale to bardzo pomaga na wszelkiego rodzaju syfy, również te metowe.
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 1179 / 9 / 0
Clobederm.

btw.
kriSS23 pisze:
mam na mysli naprawde dobry, niech wystarczy wam to ze pochodzi z czech tzw. Piko/Czesiek
Hahaha. Noo, jak z czech, to MUSI być dobry jajebie :retarded:
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
kriSS23 pisze:
Poszukuje sposobow/lekow na pozbycie sie tego ! POMOCY !!!! :/ Bo to niszczy zycie :/ ...
To nie te plamo/pryszcze niszczą Twoje, czy tam Twojej koleżanki życie :wall: , tylko UWAGA! metaafetamina. Zastanów się nad tym.
  • 12 / / 0
Hehe, patologia. Zaloze sie ze jej rodzice to tez byly profesjonalne cpuny. Chyba lepiej nie cpac przed 15-16 rokiem zycia, ja tak wczesnie zaczalem i mam problemy z pamiecia szczegolnie i zaloze sie ze to przez to ( marihuana,alkohol, kilka razy kokaina)
  • 101 / 1 / 0
Zaburzenia afektywne-dwubiegunowe, manie, hipomanie i sny o potędze, przerywane okresami bardzo względnej normalności lub totalnego zdołowania - hiperboli wnioskowania nt siebie, ale w drugą stronę. To właśnie jest najgorsze, że w fazie depresji przypominasz sobie o wszystkich żenujących zuchwałościach, wszystkich błędach popełnionych pod wpływem chorobliwie zawyżonej samooceny i spadasz na samo dno.
Powinnością poety jest posługiwanie słowem.
  • 478 / 22 / 0
Monty Burns pisze:
To właśnie jest najgorsze, że w fazie depresji przypominasz sobie o wszystkich żenujących zuchwałościach, wszystkich błędach popełnionych pod wpływem chorobliwie zawyżonej samooceny i spadasz na samo dno.
Wiesz jak sobie z tym radzić?
Uwaga! Użytkownik szalonykot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 222 / / 0
Ja może poza powyższym wątkiem.
U mnie zmienił się tok myślenia, wszystko przychodzi łatwiej, nie interesują mnie błahe rzeczy których nas uczą w szkole, większe zainteresowanie sztuką, dodatkowo już nie wyobrażam sobie życia bez psychodelików i współczuję "trzeźwym. Fizycznie- Nerki jakoś mnie nie lubią, problemy z wytrzymałością, ciągły "high" mimo długiej abstynencji (ponad miesiąc), "kurz" na oczach (nie mylić z mętami)

Zainteresuj się błahą poprawną pisownią .- Fatmorgan
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2013 przez Fatmorgan, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: literówki, ortografia
  • 101 / 1 / 0
@szalony kot Nie wiem. Można się starać salwować poskramianiem myśli indukujących te stany, ale jest to skuteczne tylko do pewnego momentu. Każdy kto doświadczył snucia euforycznych planów w fazie manii albo też dał się wciągnąć w wir negatywnych myśli w fazie depresji wie o czym mowa. Z tego co o tej chorobie piszą na internetach wynika, że wywołują ją zaburzenia poziomu dopaminy, serotoniny i noradrenaliny. Rozwiązanie dylematu czy pierwsze było jajko - myśli, czy też kura - brak równowagi neuroprzekaźników może być kluczowe dla odpowiedzi na pytanie o skuteczny sposób radzenia sobie z nią.
  • 478 / 22 / 0
Monty Burns pisze:
@szalony kot Nie wiem. Można się starać salwować poskramianiem myśli indukujących te stany, ale jest to skuteczne tylko do pewnego momentu. Każdy kto doświadczył snucia euforycznych planów w fazie manii albo też dał się wciągnąć w wir negatywnych myśli w fazie depresji wie o czym mowa. Z tego co o tej chorobie piszą na internetach wynika, że wywołują ją zaburzenia poziomu dopaminy, serotoniny i noradrenaliny. Rozwiązanie dylematu czy pierwsze było jajko - myśli, czy też kura - brak równowagi neuroprzekaźników może być kluczowe dla odpowiedzi na pytanie o skuteczny sposób radzenia sobie z nią.
O jakiej mówisz chorobie? Kurwa, mam tak od dziecka. :'(
Uwaga! Użytkownik szalonykot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 101 / 1 / 0
@kot O ChAD. Takie typowo urojeniowe manie wielkościowe też?
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.