ODPOWIEDZ
  • 1167 / 13 / 0
chodzi tylko czy można to mieszać?
  • 157 / 5 / 0
A tego to ci nie powiem, na pewno znajdzie się tu wielu "znawców", którzy ci powiedzą czy można, czy nie :).
Od siebie dodam, że ostatnio próbowałem metylonu po tygodniowej przerwie (badam niskie dawki) - działanie baaardzo słabe. Ćpun szczęśliwy to ćpun cierpliwy.
  • 1167 / 13 / 0
też zacząłem od małej dawki i jade do góry aż do satysfakcjonującej. W małej dawce odczułem chwile banana na ryju potem zmęczenie jak bym chciał spać. A jak już się położyłem to włączyła sie stymulacja :P
  • 241 / 6 / 0
metylon + pFPP podbija M1 czy zmienia profil działania?
dobra pizda.
  • 292 / 5 / 0
podpalacz pisze:
metylon + pFPP podbija m1 czy zmienia profil działania?
Chciałem dziś testować miks ale zrezygnowałem bo tolerka na pfpp za duża ;) Również jestem ciekaw opinii.
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 2814 / 14 / 0
vi4rus pisze:
chodzi tylko czy można to mieszać?
W rozsądnych dawkach raczej nie umrzesz. Inna kwestia to przeżycia...
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
Mogą być nie do ogarnięcia?
  • 278 / 3 / 0
M1 + pFPP to alternatywa dla MDMA !
Co do dawek.. to napewno każdy musi dobierac indywidualnie.. Jedyne co moglem zauwazyc, to fakt, ze nie warto zarzucac pFPP przed M1. Najpierw M1, po 15 min dobić pFPP. pFPP bardzo widocznie podbija euforie po M1 i wydłuża nam boski stan o 1-2h.
  • 265 / 2 / 0
ja osobiście tym miksem nie byłem specjalnie zachwycony, owszem przedłużone działanie i troche mocniejsza euforia, ale początkowo jest nieprzyjemny bodyload, potem człowiek ogarnia dużo słabiej niż po samym M1, a na końcu zejście jest gorsze niż po samym M1. Ale byc może nie doceniłem tego miksu z powodu zużytych zapasów serotoniny dosyc intensywnym ostatnio cpaniem ;)
http://psychedelein.blogspot.com/
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
  • 6182 / 437 / 12
skalar1 pisze:
Ale byc może nie doceniłem tego miksu z powodu zużytych zapasów serotoniny dosyc intensywnym ostatnio cpaniem ;)
Żarcie metylonu bez zapasów serotoniny to marnotrawstwo. Raz zeżarłem w dzień po 4-MECu jakieś 350mg (prawie dwa razy więcej niż zwykle) i było bardzo słabo, a potem przyszła paranoidalna zwała. Z pełną serotoniną nawet 200mg daje konkretnego kopa, potem zeszło i lajt, żadnych afterefektów.
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.