Obserwuj to miejsce, jeśli nie będzie sinieć, nie będą się tworzyć bąble z krwią lub ropą i nie będziesz miała gorączki, to znaczy, że nie jest to zakażenie, jednak jeśli sytuacja będzie się pogarszać i obrzęk będzie narastał, to tak jak mówię - do lekarza. metkat ma to do siebie, że dosłownie wypala wewnętrzne ścianki naczyń krwionośnych, a przy okazji wszystko co znajduje się wokół. Jeśli masz z tym doświadczenie, to co tu dużo mówić - sama wiesz, jak jest. Pamiętaj, żeby nie stosować żeli rozgrzewających, ani tym podobnych metod, bo zwiększona temperatura jedynie wzmocni stan zapalny na tym etapie.
Blue_Berry pisze:Aspiryna pomoże tutaj jedynie na ból, choć podejrzewam, że nawet byś nie zauważył jej ewentualnego wpływu.
Dobrze jest też wstrzymać się z paleniem ;)
Natomiast co do maści Solcoseryl - jest dobra do długiego stosowania. Nie utrudnia tak bardzo dopływu powietrza do rany, jak w przypadku większość maści. Dobra zwłaszcza przy zrostach i do stosowania, gdy ma się nadwrażliwe, szybko pękające żyły, tutaj szczególnie po wylewach podskórnych, zasinieniach.
Dzięki za info na temat maści, nie byłam do końca pewna czy się na nią zdecydować :)
zaciskam stazę lekko pompompuje reką i kable jak u kulturysty %-)
cos takiego
http://www.olimp-supplements.com/?p=3&m=8&m2=7&id=61
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.